Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-CMC - Opinie o produkcie
31.08.2025, 16:49
JureKiler akurat w przypadku tego 2mmc tolerke to se można schować... bo nawet osoby raczkujące w temacie ketonów będą musiały do uwalenia się stosować serio kosmiczne dawki.

Testowałam sobie to 2x w życiu i było... po prostu ok... jakoś.
No ja tej bomby nie odczułam, nawet jak w końcu "wypiłam" ok 500mg ... było spokojnie speeda nachalnego jakiegoś nie odczułam, ale bardzo szybko schodziło... budowała się nawet jakaś eufo ... ale szybko przestało się - budować.
Tym się nabrzdękolić to jest sztuka.
Jak vendor by tego miał w cholerę od "kolegi hurtownika" to śmiało mógłby kopać tym inne ketony jak mefa czy chlory ...

Testowałam sobie to 2x w życiu i było... po prostu ok... jakoś.
No ja tej bomby nie odczułam, nawet jak w końcu "wypiłam" ok 500mg ... było spokojnie speeda nachalnego jakiegoś nie odczułam, ale bardzo szybko schodziło... budowała się nawet jakaś eufo ... ale szybko przestało się - budować.
Tym się nabrzdękolić to jest sztuka.
Jak vendor by tego miał w cholerę od "kolegi hurtownika" to śmiało mógłby kopać tym inne ketony jak mefa czy chlory ...
31.08.2025, 20:01
(31.08.2025, 12:51)JureKiler napisał(a): moher euforia?bardziej pustej stymulacji nigdzie chyba nie osiągnąłem niż po tym półtorej miesiąca przerwy od RC 0 euforii moim zdaniem czysta stymulacja
Ocena czysto subiektywna , więc na każdego może inaczej działać . Taki rekreacyjny euforyk, nawet jak grama zjesz to po tobie nie widać a ty i tak cieszysz mordę.
Rozwiń temat... proszę bo nie rozumiem o co Ci chodzi z tą pomyłką? Z cmc
I jeszcze, że któryś raz to robię ...proszę zacytuj te pomyłki, chętnie się do tego odniosę.
Bo jak sie wkurzasz na to, że Ci nie przyklasnęłam i wręcz dodałam, że było nawet spoko to dziwnie to odbierasz.
Ulubionym na pewno moim tematem 2mmc nie będzie, ale pomijając kosmiczne dawki ( jak dla mnie ) to uważam, że jest całkiem spoko. Startu do *wyższych* 3jek czy 4rek to to nie ma, ale hujnią bym tego nie nazwała.
PozdruFFka
I jeszcze, że któryś raz to robię ...proszę zacytuj te pomyłki, chętnie się do tego odniosę.
Bo jak sie wkurzasz na to, że Ci nie przyklasnęłam i wręcz dodałam, że było nawet spoko to dziwnie to odbierasz.
Ulubionym na pewno moim tematem 2mmc nie będzie, ale pomijając kosmiczne dawki ( jak dla mnie ) to uważam, że jest całkiem spoko. Startu do *wyższych* 3jek czy 4rek to to nie ma, ale hujnią bym tego nie nazwała.
PozdruFFka
Przeczytaj swojego poprzedniego posta piszesz mmc na cmc a to diametralna roznica.
W sumie nawet w 2 ostatnich postach pomyliłaś cmc z mmc w takim razie mam wrażenie że nie do końca wiesz o czym piszesz wypowiadając się w niektórych działach
Btw. Tutaj nie ma spiny ale już któryś raz to zauważam
W sumie nawet w 2 ostatnich postach pomyliłaś cmc z mmc w takim razie mam wrażenie że nie do końca wiesz o czym piszesz wypowiadając się w niektórych działach
Btw. Tutaj nie ma spiny ale już któryś raz to zauważam
Be objective and honest.
01.09.2025, 07:10
Rozumiem. że im mniejsza cyferka tym slabsze? xD Czekam na 1cmc, tak z innej beczki, 4mmc czy 3 cmc jest mocniejsze?
Ja pierdolę, JureKiler serdecznie Cie przepraszam, piszę to oficjalnie.
Proszę wybacz.
ale wpadłam haha 
Odpisywałam z doskoku i byłam święcie przekonana, że rozmawiamy o 2mmc, bo ja pierwszy raz prawdę mówiąc TERAZ widzę 2cmc w ofercie u vendora czy wgl. U kogokolwiek XD
Nigdy nie testowałam 2cmc i w sumie nawet nie zamierzam, gdzie 2mmc już na mnie ledwo działało.. coś czuje, że mogło by być bardzo kiepsko. No i tyle...
Raz jeszcze przepraszam za pomyłkę zarówno Ciebie, samego vendora oraz każdego użytkownika, który kuknął na moją opinię ...
( sama se dziś afere zrobiłam haha
) pozdrFFka
Proszę wybacz.
ale wpadłam haha 
Odpisywałam z doskoku i byłam święcie przekonana, że rozmawiamy o 2mmc, bo ja pierwszy raz prawdę mówiąc TERAZ widzę 2cmc w ofercie u vendora czy wgl. U kogokolwiek XD
Nigdy nie testowałam 2cmc i w sumie nawet nie zamierzam, gdzie 2mmc już na mnie ledwo działało.. coś czuje, że mogło by być bardzo kiepsko. No i tyle...
Raz jeszcze przepraszam za pomyłkę zarówno Ciebie, samego vendora oraz każdego użytkownika, który kuknął na moją opinię ...
( sama se dziś afere zrobiłam haha
) pozdrFFka
(01.09.2025, 07:10)Sniffiarz97 napisał(a): Rozumiem. że im mniejsza cyferka tym slabsze? xD Czekam na 1cmc, tak z innej beczki, 4mmc czy 3 cmc jest mocniejsze?
Tak jakoś to tak działa że
Im mniejsze wiązanie tym słabsza moc.
A tu ciężkie pytanie zadałeś jak dla mnie to w ogóle inne profile działania ma cmc i mmc ale jak potrafisz sobie robić przerwy miesięczne to tylko i wyłącznie mmc
Cmc jest agresywniejsze szybciej wchodzi i też inaczej klepie
mmc bardziej moim zdaniem jest subtelne i nie rozpierdala nosa jak chlory ale za to na 4mmc rekord pobiłem chyba 5 dni bez snu i robiło cały czas
Be objective and honest.
02.09.2025, 07:17
Ja co miesiąc/dwa robie przerwy, w sensie wychodzi to w miarę naturalnie, Czyli lepiej mmc w moim przypadku. Ogólem od roku kupuje NEP, wiadomo z przerwami