Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
28.08.2025, 22:47
Odczynnik na bardzo wysokim poziomie. Według mnie doskonałe zrównoważenie stymulacji z odczuciem euforii.
Było to moje pierwsze zamówienie u Esco i jestem bardzo zadowolony. Wszystko na tip top zarówno pod względem wysyłki jak i jakości obsługi. Chętnie zamówię ponownie.
Nie bez pwodu Vendor ten jest przez wielu uważany jako najlepszy. Sam się teraz o tym przekonałem.
Było to moje pierwsze zamówienie u Esco i jestem bardzo zadowolony. Wszystko na tip top zarówno pod względem wysyłki jak i jakości obsługi. Chętnie zamówię ponownie.
Nie bez pwodu Vendor ten jest przez wielu uważany jako najlepszy. Sam się teraz o tym przekonałem.
04.09.2025, 15:02
Podbijam, z chęcią się dowiem co to za indyjskie nasienie bo myślę jaką rakietę kleić
Be objective and honest.
04.09.2025, 17:49
Też jestem ciekaw, lecz nie mogąc się doczekać 3mmc , zamówiłem próbke tego kryształu bollywoodzkiego. Na pewno będzie recka z fotką . A teraz czas regeneracje receptorów.
04.09.2025, 22:16
W mojej ocenie w działaniu nie widać żadnej różnicy. Jedynie kamienie niektóre są przezroczyste jak szkło ale i też znajdują się takie jakby ktoś podczas produkcji wlał wodę gazowana i zostały bąbelki przy krystalizacji. Jedyna różnica dzięki temu to, że łatwiej się kruszy. Foty już są ale mogę również wstawić jak ktoś jeszcze ciekawy.
06.09.2025, 20:28
Powiem tak czuje sie po tym 3cmc jakbym wrocol w 85% do lat 2017 moze troche temu sortowi brakuje ale jak na te czSy naprawde jest mega dobrze
Miałem 14 miesięcy przerwy zrobiłem sobie kreskę 18:25 . 0.24 czuć jak mnie szczypię w nosie leciutko ,siedzę sobie tuptam nóżkami słuchając sobie muzykę wspaniałe dreszcze po całym cielę , widać aż zamazują mi się oczka robiąc się jak fale nad morzem .
główka tez faluje sobie . xD ale ale fantastycznie . xD haha a o jak nierównie wszystko
. gęba mi się nie zamyka śpiewać sobie chce Głośno . xD hahahi siup ramiączkami można wymachiwać xD ła ła ła ła . i zaś 0.15 na prawy rozpręż . xD lalu lau lau lau . eheehe oh , mój boże ale jest kosmos . Polecam ten 3-CMC Ice xDD dziękuje ci Escobar
główka tez faluje sobie . xD ale ale fantastycznie . xD haha a o jak nierównie wszystko
. gęba mi się nie zamyka śpiewać sobie chce Głośno . xD hahahi siup ramiączkami można wymachiwać xD ła ła ła ła . i zaś 0.15 na prawy rozpręż . xD lalu lau lau lau . eheehe oh , mój boże ale jest kosmos . Polecam ten 3-CMC Ice xDD dziękuje ci Escobar
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości

![[Obrazek: 20250904-203012.jpg]](https://i.ibb.co/LhtY175f/20250904-203012.jpg)
![[Obrazek: 20250904-203102.jpg]](https://i.ibb.co/YF9Z8cg1/20250904-203102.jpg)