Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-MeP
06.09.2025, 23:52
Niemam zielonego pojęcia o co tu chodzi .
Ale mi się to podoba i bardzo małe dawkowanie to ma.
Lubię dyso kurwa lubię to 😘
Ale mi się to podoba i bardzo małe dawkowanie to ma.
Lubię dyso kurwa lubię to 😘
06.09.2025, 23:56
Dyso i to jeszcze z taką stymulacją (jeśli wierzyć diabuowi), to zajebista sprawa.
Sam bym to wąchnął...
Sam bym to wąchnął...
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
07.09.2025, 01:31
Mikro dawki będą pięknie pobudzać umysł do twórczego myślenia, rozkminy, zagłębienia się bardzo głęboko ❤️ dawki powyżej 30+ uznaje za piekielnie mocne. Dawki 40+ to już wrota do piekieł
Dawki 50+ --------> ? 🤷🏻
Dawki 50+ --------> ? 🤷🏻
Bo tu cały czas jest mowa o tym, że pierwsze skrzypce gra tu pobudzenie ?
Pozwolę sobie zasięgnąć i zrobić kopiuj wklej opinie z H .
10 mg właśnie poleciało po dłuższym czasie. Oglądam se filmik Journey to the Moon (Apollo 11 Moon Landing Remixed) i sobie myślę, że tak samo robię wilki krok dla ludzkości stąpając po tym gruncie. Hehe, dobrze jest. Pierwsza fala kwaśna i ogólnie taki nakręcony jestem, ale w granicach rozsądku. Tolerka na arylki mi spadła ogólna i dobrze wjechało. Jest to bardzo ciekawe. Może i stymuluje lekko ale efekty takie jak po psychodelicznych fenetylaminach. Takie pobudzenie z kolorowym rozmazem + dysoplusz. Ciewakostka.
Pozwolę sobie zasięgnąć i zrobić kopiuj wklej opinie z H .
10 mg właśnie poleciało po dłuższym czasie. Oglądam se filmik Journey to the Moon (Apollo 11 Moon Landing Remixed) i sobie myślę, że tak samo robię wilki krok dla ludzkości stąpając po tym gruncie. Hehe, dobrze jest. Pierwsza fala kwaśna i ogólnie taki nakręcony jestem, ale w granicach rozsądku. Tolerka na arylki mi spadła ogólna i dobrze wjechało. Jest to bardzo ciekawe. Może i stymuluje lekko ale efekty takie jak po psychodelicznych fenetylaminach. Takie pobudzenie z kolorowym rozmazem + dysoplusz. Ciewakostka.