Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bolchem*****.c**
10.09.2025, 12:36
Wczoraj od znajomego dostałem dwa klonazolamy pochodzące podobno od Bolka.
Nie mam porównania do starych czasów, bo pierwszy raz miałem do czynienia z klonazolamem.
Działanie jak książkowa BZD. Po 1.2mg zdołałem utrzymać oczy otwarte przez zaledwie 4-5 godzin.
Podejrzewam, że 0,3mg na spokojnie znokautuje osobę bez tolerancji.
Bardzo przyjemny benzol.
Nie mam porównania do starych czasów, bo pierwszy raz miałem do czynienia z klonazolamem.
Działanie jak książkowa BZD. Po 1.2mg zdołałem utrzymać oczy otwarte przez zaledwie 4-5 godzin.
Podejrzewam, że 0,3mg na spokojnie znokautuje osobę bez tolerancji.
Bardzo przyjemny benzol.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
10.09.2025, 19:14
Clonazolam od bolchem**** jest wyjebany w kosmos. 1 działa jak 3 apteczne ale i tak faza jest nie co inna
Najlepsze RC Benzo moim zdaniem dostępne aktualnie..przy każdym zamówieniu biorę clony od Bolka. Naprawdę polecam
Najlepsze RC Benzo moim zdaniem dostępne aktualnie..przy każdym zamówieniu biorę clony od Bolka. Naprawdę polecam
10.09.2025, 22:50
nie dają i wątpie, że to jest prawdziwy clonazolam skoro nikt nigdzie tego nie ma
10.09.2025, 23:04
Clonazolam jest w kilku miejscach, ale obiekcje wobec tego czy to legit clonazolam też są jak najbardziej zasadne.
Bolek nie jest vendorem o najwyższym stopniu prawdomówności
Bolek nie jest vendorem o najwyższym stopniu prawdomówności
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
11.09.2025, 05:16
Ooo tu właśnie wszystko się zgadza 
Ciekawe, ze sklepu z fałszywego forum tu reklamują a weź spróbuj tsmvto zrobić to Cię zlinczują.

Ciekawe, ze sklepu z fałszywego forum tu reklamują a weź spróbuj tsmvto zrobić to Cię zlinczują.