Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
07.09.2025, 18:47
Praktycznie jak wszystkie inne produkty od Escobara, to 3 CMC od tego Vendora zawsze zachowywało niezwykle wysoki poziom swej jakości.
A najlepszy sort wg mnie to właśnie ten, który aktualnie znajduje się na stanie magazynowym - czyli nowy stock HINDUS PRZEZROCZYSTY.
Idealne proporcje euforyzującego stanu połączonego z lekką i nienachalną stymulacją
A najlepszy sort wg mnie to właśnie ten, który aktualnie znajduje się na stanie magazynowym - czyli nowy stock HINDUS PRZEZROCZYSTY.
Idealne proporcje euforyzującego stanu połączonego z lekką i nienachalną stymulacją
07.09.2025, 18:52
Pytanie do wszystkich, którzy testowali nowy stock...
Dalej tak intensywnie śmierdzi rozpucholem, jak ostatnie kilka rzutów, czy wrócił już bezwonny?
Dalej tak intensywnie śmierdzi rozpucholem, jak ostatnie kilka rzutów, czy wrócił już bezwonny?
10.09.2025, 17:07
(10.09.2025, 15:29)Dziczek napisał(a): Jak z jakością nowego hindusa? Testował już ktoś ?
https://dopal.org/showthread.php?tid=263...#pid139367
DarkSonia tylko ze moim zdaniem to dwa różne sorty bo zobacz posta w mniej ważne kwestie dodał koleś zdjęcie 4mmc i 3cmc i w ogóle inaczej wygląda niż to co pokazałaś w tym linku 
Także nie wiem który to aktualny chyba ten co jest w mniej ważnych kwestiach

Także nie wiem który to aktualny chyba ten co jest w mniej ważnych kwestiach
Be objective and honest.
10.09.2025, 17:56
ja dałam linka do najbardziej aktualnej recki "sortu od esco"
resztę trzeba wypytać autora wpisu
resztę trzeba wypytać autora wpisu