Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wawa, namiary na towar z "ulicy" neta.
12.08.2025, 14:31
Lifeisbrutal
Chyba nawet tak zrobił (jeżeli dobrze pamiętam). Wciąż ten wątek może być przydatny dla jakiś osób przejazdem zaglądających do Stolicy.
Chyba nawet tak zrobił (jeżeli dobrze pamiętam). Wciąż ten wątek może być przydatny dla jakiś osób przejazdem zaglądających do Stolicy.
12.08.2025, 20:13
@"JureKiler" mnie chyba tylko raz porządnie sklepało z takiego towaru, ale to naprawdę był wyjątek
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.09.2025, 22:09
Na Cebuli istnieje wielu "lokalnych" dilerów...
Zakładasz Escrow, wpłacasz siano i w ciągu kilku godzin dostajesz koordynaty do dropa.
Zakładasz Escrow, wpłacasz siano i w ciągu kilku godzin dostajesz koordynaty do dropa.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
12.01.2026, 01:46
Kolego szukaj towaru na Telegramie na jakimś kanale
Albo oglaszamy24
Ewentualnie tutaj w temacie lub na czacie tam jest dużo osob
Albo oglaszamy24
Ewentualnie tutaj w temacie lub na czacie tam jest dużo osob
17.02.2026, 10:43
to prawda że ogłaszamy 24 to trochę ruletka mieszkając w Wawie 10 lat gdy kończył mi się jakiś sprawdzony kontakt byłem czasami zmuszony do ryzyka i różnie to bywało raz miałem takie ciśnienie że zostałem wyjebany jednego dnia 2 razy i w sumie i tak dopiąłem swego i za 3 razem dobrze trafiłem. Plus że szybko i na dowóz minus nie masz pewności na co trafisz
11 godzin(y) temu
(17.02.2026, 10:43)Waszka30 napisał(a): to prawda że ogłaszamy 24 to trochę ruletka mieszkając w Wawie 10 lat gdy kończył mi się jakiś sprawdzony kontakt byłem czasami zmuszony do ryzyka i różnie to bywało raz miałem takie ciśnienie że zostałem wyjebany jednego dnia 2 razy i w sumie i tak dopiąłem swego i za 3 razem dobrze trafiłem. Plus że szybko i na dowóz minus nie masz pewności na co trafisz
Nie bylem dluzszy czas na forum, ale tu tez wyjebki sie zdarzaly. Frog... ale to vendor. Mnie ojebal user na smieszne 300zl i dumny jak paw byl xD. Dostal Bana ale wiem ze tu czai sie na porzadne istoty pod innym nickiem.
Patrz Komu Ufasz