Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak rzucić, gdy to cię kręci? Czy do końca życia będę ćpał, bo kocham tą moc?
05.09.2025, 07:48
Ja poznalem narkomankę, na tamten czas czyli 3 lata temu codziennie marihuana, jakis krx co tydzień, niestety nie wiedzialem nic o narkotykach, po miesiącu walki z nią, blaganiu nic sie nie zmienilo i sam zacząlem. Marihuany nie pale już bardzo dlugo, bralem ja codziennie i bylem nią zmęczony, moja jedyna zmora to stymulanty. Chodzę na terapie i dbam o siebie, ale żeby z nich tak zrezygnować na stale to nie mam jakiegoś wytlumaczenia. Lubie ten stan i ogranicxzam to do brania jednorazowo w miesiącu lub co dwa miesiące. Nigdy nie pilem alkoholu więc reszta używek nie stosuje. Palilem papierosy eletorniczne przez rok i rowniez rzucilem z dnia na dzień. Traktuje to jako reset te stymulanty, lubie nawet mieć ten efekt senności już po tym maratonie bo borykam się troche z bezsennością. Tak się hula hop od roku
15.09.2025, 09:28
Ciężka sprawa mnie praca ratuje bo jak pracuje to nie ćpam. Próbuje rzucić ale czasem się skusze. Myślę że jak ktoś chce rzucić na pracę to potrzebny zamknięty ośrodek a później mitingi albo trzeba mieć w chuj silna wolę i nie brać. Jak bierzesz regularnie to jesteś ćpunem do końca życia nawet jak przestaniesz brać 🙃
16.09.2025, 17:17
(15.09.2025, 09:28)Szatan69 napisał(a): Ciężka sprawa mnie praca ratuje bo jak pracuje to nie ćpam. Próbuje rzucić ale czasem się skusze. Myślę że jak ktoś chce rzucić na pracę to potrzebny zamknięty ośrodek a później mitingi albo trzeba mieć w chuj silna wolę i nie brać. Jak bierzesz regularnie to jesteś ćpunem do końca życia nawet jak przestaniesz brać 🙃
Jak przestajesz brać to przestajesz być narkomanem..... 🤷🏻
Jak wyleczą Cię raka to nie chorujesz już na Raka.....
16.09.2025, 21:20
Kiedyś już pisałem o pewnym sposobie - działa na alko i nikotynę.
Zawsze wozicie ze sobą zgrzewkę wody mineralnej. Kiedy nachodzi was ochota np. na zapalenie papierosa - ładujecie wodę do oporu, ale kurwa pod sam korek.
Takie przepełnienie żołądka od razu niweluje chęć na palenie albo picie, a przy okazji jesteście dobrze nawodnieni.
Zawsze wozicie ze sobą zgrzewkę wody mineralnej. Kiedy nachodzi was ochota np. na zapalenie papierosa - ładujecie wodę do oporu, ale kurwa pod sam korek.
Takie przepełnienie żołądka od razu niweluje chęć na palenie albo picie, a przy okazji jesteście dobrze nawodnieni.
26.09.2025, 06:09
Ogólnie picie nadmiernej ilości wody do końca za zdrowe nie jest, proponuje zająć czymś mózg, książka, silownia, basen, może masz piwnice i w niej trzeba ogarnąć. Różne są sposoby, musisz obrać sobie jakiś cel
26.09.2025, 15:48
spokoj nie jest w jointach, ruch nie jest w kreskach
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.