Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dubai Style - Opinie o produkcie
15.09.2025, 00:19
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Dubai Style ze sklepu High-Life.market
19.09.2025, 15:08
Dziękuję High-LifeMarket za próbkę tego wynalazku.
Wrzutka gratis do 5g nepa który wygląda obłędnie.
Czy ktoś wie co w tym siedzi? Jak dawkować? Nie lubię tak w ciemno nie wiedząc co w tym nawet siedzi
Możesz Vendorze napisać coś więcej?
Wrzutka gratis do 5g nepa który wygląda obłędnie.
Czy ktoś wie co w tym siedzi? Jak dawkować? Nie lubię tak w ciemno nie wiedząc co w tym nawet siedzi
Możesz Vendorze napisać coś więcej?
19.09.2025, 18:10
Spróbowałem ciutki z sampla, który dostałem z zamówieniem.
Sam nie wiem jak to opisać, trochę klepie, trochę spina, nie eufo, nie wywala
Siedzę w domu i gadam ze starą, jakoś tak coś najblizej mi do amfy, bardzo podobnie to czuję.
Aaa i smaczne to to, faktycznie jakoś pistacjami smakuje
))
Sam nie wiem jak to opisać, trochę klepie, trochę spina, nie eufo, nie wywala

Siedzę w domu i gadam ze starą, jakoś tak coś najblizej mi do amfy, bardzo podobnie to czuję.
Aaa i smaczne to to, faktycznie jakoś pistacjami smakuje
))
21.09.2025, 21:13
Słabe to w chuj.
400mg normalnie walniesz ale nie wiem co Ty tam poczujesz..... Słabiutkie. Smak na plus tylko
400mg normalnie walniesz ale nie wiem co Ty tam poczujesz..... Słabiutkie. Smak na plus tylko
22.09.2025, 00:06
High-LifeMarket dzięki za sample!
Niebawem recenzja.
Odkąd czekolady w stylu dubajskim stały się popularne na ich zjadam 3-4 tabliczki dziennie. haha
ale za nie nie płacę, normalnie wrzucam je do torby i wychodzę, biedny carrefour już okradłem na jakieś dobre kilkanaście tysięcy haha!
powiem tak: produkt jest dojebany! haha
nie dość że ma zieloniutki kolor koloru pistacji, ale też pachnie czekoladą, robi robotę, myślę że komuś bez tolerancji na pewno by pasował z mocą, ja dostałem sampel od High-LifeMarket i dla mnie też było okej, na pewno warto go spróbować!
lekko drapie po nosie, działanie coś jak metaklefedron, ale nie jestem w stanie oprzeć, gdyż łeb mam zjebany a i też tolerancję pod sufit
polecam na prawdę!
Niebawem recenzja.
Odkąd czekolady w stylu dubajskim stały się popularne na ich zjadam 3-4 tabliczki dziennie. haha
ale za nie nie płacę, normalnie wrzucam je do torby i wychodzę, biedny carrefour już okradłem na jakieś dobre kilkanaście tysięcy haha!
powiem tak: produkt jest dojebany! haha
nie dość że ma zieloniutki kolor koloru pistacji, ale też pachnie czekoladą, robi robotę, myślę że komuś bez tolerancji na pewno by pasował z mocą, ja dostałem sampel od High-LifeMarket i dla mnie też było okej, na pewno warto go spróbować!
lekko drapie po nosie, działanie coś jak metaklefedron, ale nie jestem w stanie oprzeć, gdyż łeb mam zjebany a i też tolerancję pod sufit
polecam na prawdę!
olenuitcki..
22.09.2025, 04:33
Highlife coraz lepszych recenzentów sobie wybiera do opisywania jego produktów. Z Twojej recenzji dowiedziałem się, że pachnie czekolada, jest koloru zielonego, działa coś jak metaklef i że kradniesz czekolady. Więcej o złodziejstwie czekolad, niż o samym towarze. 
Najlepsza zwale to mam z tego wyglądu Dubai style XD

Najlepsza zwale to mam z tego wyglądu Dubai style XD
22.09.2025, 07:20
Olan skoro ja po dwóch miechach detoksu od stymulantów wale 400mg sniffem i ledwo to poczułem a Ty lecisz cały czas na stronach i piszesz że to kopie no to chyba coś tutaj jest nie tak. Piszesz recke pod Vendora ? Weź napisz prawdziwą recka.
Ten towar testowała też dziewczyna i jeden ziomek i nikt by tego nie kupił, tak stwierdzili..bo to prawie nie ma działania. Jest subtelne, delikatne. Ale totalnie się to nie opłaca i jest cholernie nie ekonomiczne. Trzeba by było zmienić skład i dać więcej tam speeda.
Ten towar testowała też dziewczyna i jeden ziomek i nikt by tego nie kupił, tak stwierdzili..bo to prawie nie ma działania. Jest subtelne, delikatne. Ale totalnie się to nie opłaca i jest cholernie nie ekonomiczne. Trzeba by było zmienić skład i dać więcej tam speeda.

![[Obrazek: dubaj-1-scaled.jpg]](https://i.ibb.co/XxPVvQ4S/dubaj-1-scaled.jpg)