Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
06.09.2025, 23:22
Kolejna okazja na ogłoszenia parafialne.
Ostatnio przydażyły się nam pewne problemy z dostawami jednego z naszych bardziej popularnych produktów. Nareszcie mogę oficjalnie powiedzieć, że problemy te zostały rozwiązane! Zajęło to chwilę dłużej niż się spodziewaliśmy, byliśmy zmuszeni zrobić podejście do nowych dostawców. Jak wiecie, dokładamy wszelkich starań aby produkty oferowane przez nas oferowały jak najwyższą jakość, w jak najlepszym stosunku jakości do ceny, w związku z tym przez ostatnie tygodnie testowaliśmy dostawców, aż udało nam się dotrzeć do tego jedynego.
Na salony właśnie wpadają kompletnie nowe rzuty:
- NEP
- 4-CMC
- 3-CMC
W naszym sklepie pojawiły się zaktualizowane zdjęcia dla szybkiego zapoznania się z ofertą
Niedługo pojawią się również krótkie posty w odpowiednich tematach.
Ostatnio przydażyły się nam pewne problemy z dostawami jednego z naszych bardziej popularnych produktów. Nareszcie mogę oficjalnie powiedzieć, że problemy te zostały rozwiązane! Zajęło to chwilę dłużej niż się spodziewaliśmy, byliśmy zmuszeni zrobić podejście do nowych dostawców. Jak wiecie, dokładamy wszelkich starań aby produkty oferowane przez nas oferowały jak najwyższą jakość, w jak najlepszym stosunku jakości do ceny, w związku z tym przez ostatnie tygodnie testowaliśmy dostawców, aż udało nam się dotrzeć do tego jedynego.
Na salony właśnie wpadają kompletnie nowe rzuty:
- NEP
- 4-CMC
- 3-CMC
W naszym sklepie pojawiły się zaktualizowane zdjęcia dla szybkiego zapoznania się z ofertą
Niedługo pojawią się również krótkie posty w odpowiednich tematach._________________________________________________
Aby dodatkowo uświetnić ten moment, ogłaszamy promocję!
Dla każdego zamówienia powyżej 300zł dorzucamy 1szt Tusi gratis.
Oferta ważna do wyczerpania zapasów.
12.09.2025, 17:48
Totalny ekspres i oczywiście wszystko się zgadza. Nie powiem nic nowego, że polecam tego V tak bardzo.
19.09.2025, 17:51
Paka doleciała, tempo turbo ekspresowe (2 dni), ******* zamówienie, ****** odbior.
Do tego miły bonus tusi i dubaj.
Dziękuję bardzo
Do tego miły bonus tusi i dubaj.
Dziękuję bardzo
23.09.2025, 15:07
![[Obrazek: IMG-6166.jpg]](https://i.ibb.co/WpD7sy8M/IMG-6166.jpg)
Siemanko rakietówen doleciał, High-LifeMarket ddieki za sample które prosiłem 4cmc, mdma oraz tusi I dubai.
Od lewej gory (1) mdma (2)4cmc (3) 4mmc (4) NEP (5) 3cmc
Pozdro
Be objective and honest.
23.09.2025, 16:20
Szerokich lotow. Najbardziei zastanawia mnie to transparentne 4cmc, dawno takiego nie widzialem
Ale opiniami szczurów się podzielę.
Be objective and honest.
24.09.2025, 07:20
Witam, pakę odebralem dość dawno, ale skoro temat się wyczerpal to mogę napisać opinię na temat calego przebiegu transakcji. Wszystko bylo na swoim miejscu, tak jak zawsze.
Czas: 10/10
paka 10/10
dostalem również sampla, o którego prosilem także duzy plus dla vendora. Polecam gorąco
Czas: 10/10
paka 10/10
dostalem również sampla, o którego prosilem także duzy plus dla vendora. Polecam gorąco