Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dział "luźne tematy"
18.07.2022, 09:59
Dlaczego cały dział "Luźne tematy" jest całkowicie wyłączony z możliwości lajkowania postów?
Ja rozumiem, że jest to miejsce na tematy niezwiązane z narkotykami - bynajmniej nie bezpośrednio, ale bywają tam też tematy wartościowe, warte podbicia reputacji autora.
Czy nie warto by było dać taką możliwość?
Maniek
Ja rozumiem, że jest to miejsce na tematy niezwiązane z narkotykami - bynajmniej nie bezpośrednio, ale bywają tam też tematy wartościowe, warte podbicia reputacji autora.
Czy nie warto by było dać taką możliwość?
Maniek
Metamorfoza
18.07.2022, 10:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2022, 10:42 przez voice.of.voiceless.)
bo z hydeparku zrobili sobie kacik towarzyski, po za tym reputacje na forum o dopkach moim zdaniem powinno sie dostawac za posty zwiazane z dopkami, rozumiem w pełni, zgadzam sie rowniez z tym, ze sa tematy wartosciowe, jednak nie sadze aby zaslugiwaly na podbicie reputacji.
bylo juz tlumaczone, od czego jest reputacja
bylo juz tlumaczone, od czego jest reputacja
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
18.07.2022, 11:31
Biorąc pod uwagę "kącik towarzyski" ,to jestem w stanie to tłumaczenie zaakceptować.
Metamorfoza
18.07.2022, 23:35
Moim zdaniem wgl luźnie tematy powinny być akceptowane na pisanu postów oraz reputacji