Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
18.07.2022, 13:12
Ja bym chciał powrotu 3mmc do sklepu. Ale widzę że żadne sklepy nie mają go aktualnie w ofercie, czy jest szansa na jego powrót?
23.07.2022, 18:19
Ja bym poprosił by do sklepu wrociło 4cmc był bym zainteresowany i jak jakościowo on by był dobry to jestem stałym klientem
24.07.2022, 04:06
Bez problemu w Hiszpanii gdzie 3mmc legalne jest zamawiać jest opcja. Czekam na próbki, detal, hurt no i legal czyli ze stodoły to nie jest raczej. #stodołaboratorium X]
Przypomniało mi się jak pojechałem nq urlop kiedyś do NL. Obecna wówczas partnerka chciała, żebym zdjęcia jej wysyłał.
To wysyłałem, krajobrazy, obiekty różne, co jadłem. Raz wysłałem zdjęcie dziwki z Amsterdamu.
Ona pyta kto to, to ja mówię jak zawsze prawdę, że "PANI" a co?
Ona zrospaczonym głosem mówi "zdradziłeś mnie?!?!“ ja mówię skarbie ależ skąd?? Tu wszystko legalne...
Cóż... XD
Przypomniało mi się jak pojechałem nq urlop kiedyś do NL. Obecna wówczas partnerka chciała, żebym zdjęcia jej wysyłał.
To wysyłałem, krajobrazy, obiekty różne, co jadłem. Raz wysłałem zdjęcie dziwki z Amsterdamu.
Ona pyta kto to, to ja mówię jak zawsze prawdę, że "PANI" a co?
Ona zrospaczonym głosem mówi "zdradziłeś mnie?!?!“ ja mówię skarbie ależ skąd?? Tu wszystko legalne...
Cóż... XD
26.07.2022, 12:12
Witamy
4cmc - staramy się
3mmc - zaakceptujecie wyższą cenę ?
canna - chińska produkcja nieaktywna, zaakceptujecie wyższą cenę ?
Czekamy na Wasze sugestie co wprowadzić na sklep
4cmc - staramy się
26.07.2022, 12:52
(26.07.2022, 12:12)Escobar napisał(a): Witamy
4cmc - staramy się
Jeśli chodzi o 3mmc to oczywiście że zaakceptuję wyższą cenę, o ile tylko będzie aktywne.