Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hex-en, alternatywa dla NEP-a?
09.10.2025, 06:12
Siemka, nie mialem przyjemności jeszcze tego odczynnika zażywać. Szukam coś ekonomicznego, dającego kopa motywacji, libido itp, caly zestaw tylko na pelnej. Dobrze jakby "impreze" można bylo zamknąć w 2 dniach (potem usnąć), nie więcej bo potem twarz wygląda jakbym byl chory. Szukam alternatywy dla NEP i w sumie dużo osób też pyta jakie jest to porównanie z NEP i sam jestem ciekawy, jeśli jest ktoś taki to proszę podziel się opinią.
09.10.2025, 10:53
Hexen mógłby być bardziej imprezowy, ale ja bym nie szukał tego typu fazy w stimach
09.10.2025, 11:05
hex i ''impreza'' ? uwaga na serce radze
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
09.10.2025, 14:43
Jak szukasz czegoś ekonomicznego to niezbyt. Działa krótko, niekiedy krócej od nep-a. Dawki szybko stają się dwukrotnością poprzedniej. Mocniejszy od nepa jest, szczegolnie pod kątem pobudzenia fizycznego, ale nie zdziw sie jak po pariu dnaich takiego baletu, będziesz w opłakanym stanie.
prędzej a-PVP jak chcesz ekonomicznie, ona klepie cały czas.
prędzej a-PVP jak chcesz ekonomicznie, ona klepie cały czas.
09.10.2025, 15:01
Czyli Nep nadal pewnie będzie najlepsza opcja jak dla mnie, po 3cmc np nikt nie widzi że coś było a pewnie po hexie takby bylo