Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy narkotyk jaki wziąłeś w życiu ?
13.12.2023, 21:18
(12.12.2023, 21:04)LOBO napisał(a): Biały Miś Prawilny, czyli ktory?
Z tym "prawilnym" oczywiście bekę cisnę 😁 początek miodowych lat kiedy wjeżdżał na salony . Ludzie płaczą, że e trzeba dużo dać, że kiedyś to za tyle i tyle 🙄 ale za jakość się płaci. Ja przynajmniej wolę dołożyć trochę i mieć pewność co do produktu niż się wkurwiać że nie robi.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
13.12.2023, 22:31
Teraz to muzyka jest moim jedynym narkotykiem od której jest uzależniony
Achoj przygodo
Achoj przygodo
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...
23.08.2025, 07:01
Kiedyś w Holandii paliłem crack to był najlepszy narkotyk chociaż do tanich nie należał
23.08.2025, 07:36
Zajebisty wystrzał miałem po 180mg 5apb do japy
Paloma heroina
Tyle
Ooo kolega wyżej mi przypomniał coś ważnego !!!
Pierwsze miejsce to grzyby 🍄 🍄 🍄 🍄
Są cudowne i kocham to !!!
Naturalne piękno !!!
🍄 Psylocybina --->Psylocyna 🍄
Konrad Curze a u mnie Ziomalu to był wypierdol w kosmos
czułem się jak powietrze biegnąc w Wrocławiu za tramwajem po torach kolejowych 
Nie zapomnę tego nigdy ...
A ja jeszcze sobie przypomniałem co nieco z tamtego roku i to jest CandyFlip🐝
Paloma heroina
Tyle

Ooo kolega wyżej mi przypomniał coś ważnego !!!
Pierwsze miejsce to grzyby 🍄 🍄 🍄 🍄
Są cudowne i kocham to !!!
Naturalne piękno !!!
🍄 Psylocybina --->Psylocyna 🍄
Konrad Curze a u mnie Ziomalu to był wypierdol w kosmos
czułem się jak powietrze biegnąc w Wrocławiu za tramwajem po torach kolejowych 
Nie zapomnę tego nigdy ...
A ja jeszcze sobie przypomniałem co nieco z tamtego roku i to jest CandyFlip🐝
23.08.2025, 10:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2025, 10:29 przez inked_kawadrat.)
Nie wiem czy kategoria się zgadza, dla mnie to nie narkotyki ale prawnie już tak.
Na 1 miejscu były i zawsze będą grzyby, szczególnie łysiczka lacentowata i wyhodowane przeze mnie pan cyan (zdjęcie możecie znaleść w temacie ulubiony psychodelik czy jakoś tak)
Jeśli mówimy tylko o grubszych sprzętach to na chwilę obecną zdecydowanie nr1 to 4mmc
Na 1 miejscu były i zawsze będą grzyby, szczególnie łysiczka lacentowata i wyhodowane przeze mnie pan cyan (zdjęcie możecie znaleść w temacie ulubiony psychodelik czy jakoś tak)
Jeśli mówimy tylko o grubszych sprzętach to na chwilę obecną zdecydowanie nr1 to 4mmc
23.08.2025, 17:18
@"Antek991" Miałem 3 podejścia do helu (i nigdy więcej) i co prawda sort był chujowej jakości, ale sam trip był nudny - jednowymiarowy, już nawet alkohol zapewnia ciekawsze doznania (oczywiście mniej intensywne w euforię, ale wciąż bogatsze).
@"Antek991" To szczerze dobrze, że miałem słabe doświadczenia z helupą, bo nawet rok po tych 3 wzięciach pojawiały się myśli natrętne związane z tym dragiem - jebać opio.
@"Antek991" To szczerze dobrze, że miałem słabe doświadczenia z helupą, bo nawet rok po tych 3 wzięciach pojawiały się myśli natrętne związane z tym dragiem - jebać opio.
10.10.2025, 07:12
120mg 6apb oral
60mg NEP po długiej przerwie sniff
pierwszy raz amfetamina (od ducha)sniff
60mg NEP po długiej przerwie sniff
pierwszy raz amfetamina (od ducha)sniff