Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Octan izopropylu.
18.07.2022, 20:03
Octan izopropylu
Wiki:
"Octan izopropylu, jak większość estrów kwasu octowego, znajduje zastosowanie jako rozpuszczalnik nitro-, acetylo- i etylocelulozy. Dzięki tej właściwości między innymi octan izopropylu znajduje zastosowanie w przemyśle lakierniczym."
Wrzucam, bo nie znalazłem wątku a jeden sklep partnerski ma w ofercie. Nie mam pojęcia do czego to służy konkretnie w świecie używek, ale myślę, że wątek się przyda, żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że to jakiś specyfik do stosowania per rectum (ała ) czy picia. (sam byłem kiedyś nowicjuszem i waliłem ślepo wszystko co Wujo Kolek podesłał )
Ktoś, coś?
Wiki:
"Octan izopropylu, jak większość estrów kwasu octowego, znajduje zastosowanie jako rozpuszczalnik nitro-, acetylo- i etylocelulozy. Dzięki tej właściwości między innymi octan izopropylu znajduje zastosowanie w przemyśle lakierniczym."
Wrzucam, bo nie znalazłem wątku a jeden sklep partnerski ma w ofercie. Nie mam pojęcia do czego to służy konkretnie w świecie używek, ale myślę, że wątek się przyda, żeby ktoś przypadkiem nie pomyślał, że to jakiś specyfik do stosowania per rectum (ała ) czy picia. (sam byłem kiedyś nowicjuszem i waliłem ślepo wszystko co Wujo Kolek podesłał )
Ktoś, coś?
18.07.2022, 20:30
Skoro znajduje zastosowanie w przemyśle lakierniczym, to może niech tak zostanie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.07.2022, 20:31
Tak Kocie. Tylko zastanawia mnie dlaczego Vendor RC (konkretnie ChemCloud) ma to w ofercie.
18.07.2022, 20:41
Może tego można użyć przy produkcji/oczyszczaniu czegoś...
NIE dla OPIO !!!
18.07.2022, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.07.2022, 21:18 przez voice.of.voiceless.)
ja nie wiem, nikt by nie wpadl raczej na to, by cpac cos co nazywa sie octan izopropylowy, zreszta IPA to jest alkohol izopropylowy popularny w rozcienczaniu kannabinoidow, kazdy troche bystry polaczy zaraz kropki
ludzie nie sa az tak glupi, jeszcze
ludzie nie sa az tak glupi, jeszcze
@"PUDZILLA" ale żeby ćpać izopropylofenidat już bez problemu by wpadł ktoś. Nazwy coś tam łączy.
I nikt tu nie ma na myśli głupoty/lekkomyślnalości/szaleństwa a BRAK ŚWIADOMOŚCI. Przytoczę historie z czasów kolka kiedy to jeden znajomy małolat pikse Gwiazdka przełamał w rękach i wsadził fragment pod powiekę myśląc, że wchłonie się gładko jak LSD NIE-ŚWIA-DO-MOŚĆ powtarzam xD
Do sedna. Z tego co mówisz łatwo rozpuścisz w tym np kanna, namoczysz podkład, alkohol wyparuje i mamy maczane?
I nikt tu nie ma na myśli głupoty/lekkomyślnalości/szaleństwa a BRAK ŚWIADOMOŚCI. Przytoczę historie z czasów kolka kiedy to jeden znajomy małolat pikse Gwiazdka przełamał w rękach i wsadził fragment pod powiekę myśląc, że wchłonie się gładko jak LSD NIE-ŚWIA-DO-MOŚĆ powtarzam xD
Do sedna. Z tego co mówisz łatwo rozpuścisz w tym np kanna, namoczysz podkład, alkohol wyparuje i mamy maczane?
19.07.2022, 04:18
Z pomocą @"PUDZILLA" właśnie odpowiedziałeś sobie sam na nurtujące Cię pytanie.
PS.
Wjebanie sobie pod powiekę kawałka połamanej piguły, to w moim przekonaniu głupota a nie nieświadomość.
No jak można włożyć sobie do oka coś,co ma ostre krawędzie? No błagam...
NIE dla OPIO !!!
19.07.2022, 05:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2022, 05:19 przez voice.of.voiceless.)
jak wyzej
jest roznica pomiedzy kims nieswiadomym a idiotą
jest roznica pomiedzy kims nieswiadomym a idiotą