Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
avpvp,nep,3mmc ,3cmc 4mmc,4cmc
14.10.2025, 22:19
Mefa odpada ale alva pvp ok
Maniek napisał 15.10.2025, 14:54:
Alfa-PVP do pracy na rusztowaniach będzie ok? Człowieku, przecież gościu pozabija siebie i przy okazji innych.
Sugeruję nie ćpać w pracy, tym bardziej, że jest to praca na rusztowaniach, więc o wypadek nie trudno, a zdrowie mamy tylko jedno.
Alfa-PVP do pracy na rusztowaniach będzie ok? Człowieku, przecież gościu pozabija siebie i przy okazji innych.
Sugeruję nie ćpać w pracy, tym bardziej, że jest to praca na rusztowaniach, więc o wypadek nie trudno, a zdrowie mamy tylko jedno.
15.10.2025, 07:00
Żadne RC!!
Jak juz to amfa. Jakie 4mmc? Hahaha to kanapę weź z domu odrazu, żeby mnie Cię położyć 😂🤦🏻
3cmc? To laptopa zabierz z domu żeby mieli do czego się tasować 😂
Apvp hahaha to bys potem ich szukał po budowie całej bo byli by pokitrani po kątach przed CIA i FBI 😂😂😂
Tylko amfetamina. Tutaj partnerskich od High-LifeMarket zakup i będą wszyscy zadowoleni a robota na bank pojdzie do przodu. No i bez schiz. Pełne skupienie będzie. Tylko dobrze niech się nawadniają.
Pozdro 🤘🏼
Jak juz to amfa. Jakie 4mmc? Hahaha to kanapę weź z domu odrazu, żeby mnie Cię położyć 😂🤦🏻
3cmc? To laptopa zabierz z domu żeby mieli do czego się tasować 😂
Apvp hahaha to bys potem ich szukał po budowie całej bo byli by pokitrani po kątach przed CIA i FBI 😂😂😂
Tylko amfetamina. Tutaj partnerskich od High-LifeMarket zakup i będą wszyscy zadowoleni a robota na bank pojdzie do przodu. No i bez schiz. Pełne skupienie będzie. Tylko dobrze niech się nawadniają.
Pozdro 🤘🏼
15.10.2025, 16:35
Tez bym celował w krajówkę .
Najbezpieczniejsza z tego wszystkiego a jeszcze inna opcja to midafinil .
Mmc, cmc, pvp i nep do pracy na wysokości ? Odpuść i nie myśl o tym .
Najbezpieczniejsza z tego wszystkiego a jeszcze inna opcja to midafinil .
Mmc, cmc, pvp i nep do pracy na wysokości ? Odpuść i nie myśl o tym .
16.10.2025, 07:24
Jestem tego samego zdania, Amfetamina będzie najbardziej optymalną rzeczą, ogółem metylofenidat jest bardzo dobry do roboty,.ale musiałbyś mieć stwierdzone ADHD i receptę na te tabletki.
16.10.2025, 17:01
ja jestem zdania zeby wziol kolo i sie jebnol w czoło
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
17.10.2025, 16:59
Albo - zapomniałem napisać - stary dobry metyofenidat. Kurwa już widze wymefedowanego goscia "eufo strong" gibającego sie na rusztowaniu
A potem bedzie news że chłop zajebał niechcący salto brooklyn z 15m
A potem bedzie news że chłop zajebał niechcący salto brooklyn z 15m
(14.10.2025, 11:58)Lisu10 napisał(a): Siemano. Mam pytanie co to jest ten avpvp? Bo ogólnie zazwyczaj z ekipą braliśmy coś takiego jak my to nazywaliśmy "kamyk" ,bo pracujemy na rusztowaniach i potrzeba załodze coś na wzmocnienie . Mefa odpada .
Jaki wypadek ? jakie ćpanie? Bracie to akurat daje chłopakom więcej motywacji do oracy oraz sił . Zamawiałem ostatnio u Escobar tego neodymowy,no i bajeczka ,chwalimy to .
(16.10.2025, 14:57)horsii napisał(a): Co za pojebana akcja żeTheEnddobrze mówi![]()
Az plusa musialem dac
![]()
![]()
weź sobie zwykłej fety, a nie kurwa alfe albo mefedron, jak juz musisz byc wyćpany na rusztowaniu
A po fete to gdzie ? Kiedyś u nas na dzielni byla amfa, ale od 2 lat nie ma,pamiętam ostatnie juz chwilę amfy to byla taka pasta różowa jeszcze. zamawiałem ostatnio nep od Escobat i powiem ci petarda ,chwalimy sobie.
(14.10.2025, 12:34)SztywnyMisza napisał(a): Różnica jest taka że jedno to typowy euforyk najlepiej zażywany oralnie a druga to speedzik z nutą euforii na pewno Doda sił tylko nie walić chuj wie jakich dawekNo i o to mi chodziło krótko zwięźle i na temat bracie,czyli cmc bedzie typowy speedzik ze szczyptą delikatnej euforii??, oj bracie ewentualnie nep ale to też trzeba trzymać się dawkowania 40-50mg max i dorzucać co półtorej h jak nie więcej ale jak nie miałeś styczności z tymi substancjami to lepiej 4mmc wziąć
18.10.2025, 22:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.10.2025, 22:38 przez Forsik1910.)
nie mozecie sie porobic w domu nienarazając inncyh?
Motywacja ? Motywacją niech bedzie wolnosc i czyste sumienie
Bysmy zobaczyli nacpanych na rusztowaniach to bysmy was kurva szybko zdjeli
Motywacja ? Motywacją niech bedzie wolnosc i czyste sumienie
Bysmy zobaczyli nacpanych na rusztowaniach to bysmy was kurva szybko zdjeli
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.