Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kamagra
09.10.2025, 17:55
Jak to działa? Po prostu chuj stoi cały czas i tyle? Czy w głowie też jest jakieś pobudzenie że byś zruchal byle co?
Szukam czegoś by w głowie zrobiło chęć zruchania byle co ale żeby nie trzeba było w nos walić ani żeby żołądka nie wypalało
Szukam czegoś by w głowie zrobiło chęć zruchania byle co ale żeby nie trzeba było w nos walić ani żeby żołądka nie wypalało
18.10.2025, 12:49
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
18.10.2025, 17:47
Raz spróbowałem z cmc i alkoholem, myślałem że zdechne
Nie łączyć z alko ani tym bardziej z narkotykami
Nie łączyć z alko ani tym bardziej z narkotykami
18.10.2025, 17:58
Tak właśnie myślałe że łączenie tego z rc i większą ilością alko to zły pomysł bo zdrowie zajedziesz a lepszy efekt otrzymasz z miksu innych rc z mniejszymi ubytkami na zdrowiu
Ta sama substancja co w viagrze, czy inventum, efekty w zasadzie te same.
Jak pompuje mniejszą głowę, to i większa dostaje ciśnienia, a i serducho… wiadomo.
Jak pompuje mniejszą głowę, to i większa dostaje ciśnienia, a i serducho… wiadomo.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.02.2026, 12:37
Test na kamagrze zrobiłem pół roku temu miałem do tego Cmc połączenie wygląda tak że faja nam stoi cały czas jest różnica po cmc jest zwis
03.02.2026, 11:45
Rotava dwa to jest prawda bo zazwyczaj jak się za bardzo porobisz to ciężko żeby stanął na sto procent możliwości dla tego zawsze jak planuje ruchanie to mam kamagre pod ręką
Be objective and honest.
03.02.2026, 11:51
Do ręcznych robótek też jest bardzo przydatna, bo z flaczkiem to mało się zrobi, mimo że libido potrafi płonąć 😆
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.02.2026, 13:00
Szczerze jak nie raz próbowałem sobie konia zwalić po 2 dniach żeby zasnąć to bez dziewczyny obok kamagra to złoty środek bo to istny hardkor żeby dojść lub żeby dobrze stanął zawodnik
Be objective and honest.

nawet są tabsy 200mg jedna pozdrówka
zamawiane nie raz