Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
20.10.2025, 07:37
wygląd rzekomego 4mmc jak u DarkSonia
zaaplikowane 250mg per nos
czas ładowania ok 10min
dla nosa dość łagodne
w pierwszej kolejności schodzi zmęczenie, po chwili do tego dochodzi uczucie ciepła, a na koniec wjeżdża serotonina i specyficzny nieogar na bani. libido 0. w 30min zamyka się cały efekt. ogólne wrażenia - mizerne, zawiodłem się. mój staż z substancjami - 10lat. aktualnie czysty od substancji jak i alkoholu prawie 2 lata (oprócz małej wpadki 1.5 msc z 3cmc od zioma które porobiło konkretnie) aktywny tryb życia, siłka 5x w tyg, zdrowa dieta, 20k kroków dziennie.
5g zrobione w jedną sesję roboczą około 6h na pół z moją partnerką, która z narkotykami miała doczynienia drugi raz w życiu i również była bardzo rozczarowana bo spodziewała się jakiegoś efektu wow, ale nic z tych rzeczy.
ogólna ocena 3/10 bo coś tam aktywne jest ale prawie wgl.
z mojego doświadczenia cpuna jak i mojej obszernej wiedzy oraz reaserchu obok 4mmc to nie stało. obstawiam na 4mec bądź inne mniej aktywne ketony.
zostało mi jeszcze 3cmc oraz 3mmc ale patrząc po tym co było z tą “4” to rozczarowałem się bardzo i nie mam pomysłu co z tym zrobić.
pozdrawiam
zaaplikowane 250mg per nos
czas ładowania ok 10min
dla nosa dość łagodne
w pierwszej kolejności schodzi zmęczenie, po chwili do tego dochodzi uczucie ciepła, a na koniec wjeżdża serotonina i specyficzny nieogar na bani. libido 0. w 30min zamyka się cały efekt. ogólne wrażenia - mizerne, zawiodłem się. mój staż z substancjami - 10lat. aktualnie czysty od substancji jak i alkoholu prawie 2 lata (oprócz małej wpadki 1.5 msc z 3cmc od zioma które porobiło konkretnie) aktywny tryb życia, siłka 5x w tyg, zdrowa dieta, 20k kroków dziennie.
5g zrobione w jedną sesję roboczą około 6h na pół z moją partnerką, która z narkotykami miała doczynienia drugi raz w życiu i również była bardzo rozczarowana bo spodziewała się jakiegoś efektu wow, ale nic z tych rzeczy.
ogólna ocena 3/10 bo coś tam aktywne jest ale prawie wgl.
z mojego doświadczenia cpuna jak i mojej obszernej wiedzy oraz reaserchu obok 4mmc to nie stało. obstawiam na 4mec bądź inne mniej aktywne ketony.
zostało mi jeszcze 3cmc oraz 3mmc ale patrząc po tym co było z tą “4” to rozczarowałem się bardzo i nie mam pomysłu co z tym zrobić.
pozdrawiam
20.10.2025, 13:19
Taki sam jak u Soni? nasciak ją odebrałem 3mmc i 4mmc parę dni temu i w ogóle inaczej wygląda bardziej „soplotwato” napewno nie jest przetoczysyy jak u Sonii i dla kumpla bardziej przypadł do gustu nizeli ostatni najlepszy sort *innego sklepu w partnerskich
foty postaram się wstawić później
foty postaram się wstawić później
Be objective and honest.
20.10.2025, 14:36
No to trochę chujowo ze strony vendora, że nonstop się zmienia sort i nawet nie raczy o tym napisać
21.10.2025, 16:35
Heja,
Zamówienie z sierpnia, nie było za bardzo o czym pisać, dlatego nie śpieszyłem się. To nie jest 4mmc, powiedziałbym, że najbliżej mu do 4cmc, a właściwe to ciężko było by odróżnić jedno od druigiego, pod każdym względem. Po aplikacji nieogar i mętlik w głowie, nic ciekawego. Żadnych elektów mefedronowych. Czuć w smaku, spływie, że to jakiś chlor. Pytanie gdzie można dostać 4mmc nadal aktualne.
Zamówienie z sierpnia, nie było za bardzo o czym pisać, dlatego nie śpieszyłem się. To nie jest 4mmc, powiedziałbym, że najbliżej mu do 4cmc, a właściwe to ciężko było by odróżnić jedno od druigiego, pod każdym względem. Po aplikacji nieogar i mętlik w głowie, nic ciekawego. Żadnych elektów mefedronowych. Czuć w smaku, spływie, że to jakiś chlor. Pytanie gdzie można dostać 4mmc nadal aktualne.
22.10.2025, 22:50
widocznie raz trafił sie jakiś gorszy sort bo kilka miesięcy temu miałem i był gites
23.10.2025, 07:30
Mi nie trafił mi się gorszy sort, dostałem 4cmc a nie 4mmc, może inaczej spróbuje Ci to opisać, jakie mam przypuszczenia, to tak jak byś wział składniki na schabowego z ziemnikami i mizerią i chciał z tego zrobić sushi, tak samo może być z tym 4mmc, jak zostały składniki wzięte pod 4cmc to nie wyjdzie z niego 4mmc. Nie jest to sprawa sortów.
23.10.2025, 07:32
Pamiętam że była jakas afera, że 4mmc jak 4cmc. Może akurat się wstrzeliłes w ten przedział, bo teraz 4mmc jest dobre
23.10.2025, 14:17
Aha to luz, źle się wstrzeliłeś, rozejść się. Ja ostatnio zamówiłem 3cmc a otrzymałem "niby" 3mmc (taka była karteczka z opisem w woreczku) choć działanie było właśnie bardziej jak 3cmc. Nie wspominając już o tym, że nigdy nie wiesz kiedy otrzymasz towar bo co chwilę coś się dzieje.