Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
5f adb różnice sortów
17.08.2025, 13:53
Witam Serdecznie chciałbym abyscie sie pddzielili doswiadczeniami na temat 5F ADB od różnych vendorów . Mam kilka pytań dlaczego niektore sa bardziej mokre od innyh itd od designer.... zmawiałem bylo suche i dobrze rozpuszczalo sie w acetonie doslownie calkowicie tak samo jak od chem..ca... dzisiaj Przyszla paczka od gr8 strasznie mokre i plywajace żółte gdy rozpuscilem w acetonie to na dnie bylo bardzo duzo piachu proszku który niechciał sie rozpuscic. mocze kartki wiec zastaniam sie co z tym prochem ktory zostal w naczyniu pierwszy raz tak miałem .
Wiec
Ktorego vendora polecacie do 5f adb ktory ma najmocniejsze canna ?
Czemu jedno cana jest mokre a drugie suche ?
Ktore cana sie najlepiej rozpuszcza ?
Wiec
Ktorego vendora polecacie do 5f adb ktory ma najmocniejsze canna ?
Czemu jedno cana jest mokre a drugie suche ?
Ktore cana sie najlepiej rozpuszcza ?
23.08.2025, 10:25
Też miałem podobnie w tamtym roku z każdego źródła każde inne i nawet bym powiedział, że moc co niektórych się różniła
Jedno jest mokre a drugie suche, bo przy jednym ten co to robił, sie bardziej starał, a inny mniej
Kiedys to wszystko było w bielutkim-zoltawym prochu, suche. Ale od kiedy sie popierdoliła sytuacja legalna pare lat temu to chinczycy sprzedają pólprodukty (bo produkt koncowy jest u nich nielegalny) i trzeba sobie zamowic je, i samemu sobie dokonczyc synteze, przeprowadzajac stosunkowo prosta reakcje, ale są i ludzie co wode na herbate spalą, wiec jak sie biorą za cos jeszcze bardziej skomplikowanego, to efektem są jakieś dziwne płyny, gluty w nieciekawych kolorach.
Kiedys to wszystko było w bielutkim-zoltawym prochu, suche. Ale od kiedy sie popierdoliła sytuacja legalna pare lat temu to chinczycy sprzedają pólprodukty (bo produkt koncowy jest u nich nielegalny) i trzeba sobie zamowic je, i samemu sobie dokonczyc synteze, przeprowadzajac stosunkowo prosta reakcje, ale są i ludzie co wode na herbate spalą, wiec jak sie biorą za cos jeszcze bardziej skomplikowanego, to efektem są jakieś dziwne płyny, gluty w nieciekawych kolorach.
29.08.2025, 13:28
Left the Chinese analogues behind, we got the original products as in the legal times that are waiting for you.
Info@chemical-world.to
https://t.me/Chemical_World
Info@chemical-world.to
https://t.me/Chemical_World
24.10.2025, 10:42
Też miałem taki przypadek kanna w postaci mazi, wystarczy podgrzać naczynie laboratoryjne i powinno być git nie zapomnij dodać na dnie szmatki albo jakieś chustki żeby przypadkiem nie pękło.
09.02.2026, 13:19
Próbowałem od dwóch vendorow i właściwie różnica była niewielka od GR8 zostawały lekkie grudki dlatego wrzucałem do środka słoika 2-3 wkręty aby te grudki rozbijały, wcześniej jak miałem też od GR8 to wyglądało nieco inaczej i tych grudek nie było, łatwo się rozpuszczalo.
Nie wiem też jak wygląda sprawa używając innych rozpuszczalników ja używałem acetonu ale przerzuciłem się na IPA mniej agresywny jest.
Nie wiem też jak wygląda sprawa używając innych rozpuszczalników ja używałem acetonu ale przerzuciłem się na IPA mniej agresywny jest.
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
12.02.2026, 23:07
Niektórzy sprzedawcy sprzedają proszek na mokro, ponieważ jest on cięższy od proszku suchego. W ten sposób sprzedawcy zarabiają więcej pieniędzy. Ponieważ substancje chemiczne nie są wytwarzane w prawidłowy sposób, pozostają nierozpuszczone zanieczyszczenia. Nierozpuszczone zanieczyszczenia stanowią duży problem przy produkcji liquidów do e-papierosów. Złóż zamówienie na próbki w moim sklepie, które są zawsze suche i bez zanieczyszczeń.
13.02.2026, 00:17
O i to mi się podoba takie podejście vendora , fajnie jak się udziela w tematach , jest aktywny wtedy napewno złapie sporo klientów.
I celna uwaga z tymi sortami adb.
Tak trzymać
I celna uwaga z tymi sortami adb.
Tak trzymać
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
(nie wiem jak dzis, domyslam sie ze rynek zweryfikowal po tych paru latach i jest juz lepiej) ale swego czasu duzo kannaczy bylo robionych z gotowych kannakitow ktorych substraty wystarczylo ze soba tylko polaczyc i wychodzil produkt koncoiwy niezbyt zadowalajacej jakosci, wymagajacy solidnego oczyszczenia, ale klepiacy, tylko ze konsument otrzymywal niedosc ze zanieczyszczony, to w dodaktu mokry produkt (w oparciu o przezycia jednego z bylych userow ktorego mialem przyjemnosc znac)