Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
28.10.2025, 21:15
Po zamknieciu 4coins po prostu se kupujcie na cryps.pl Jak lubicie taką forme kupna krypto.
05.02.2026, 23:10
Panowie co używają Binance.com pomóżcie proszę bo zaraz mnie rozkurwi.
Kupiłem tego bitcoina, pokazuje że mam go w zakładce "Saldo".
Dostaję kod QR ze sklepu.
Skanuje ten kod QR aplikacją, wywala mi komunikat "błedny kod QR". Ponadto pokazuje że w portfelu nic nie ma.
To ja muszę tego bitcoina co już go mam dodatkowo przelewać na jakiś jebany ich portfel, i dopiero wtedy mogę zapłacić?
Sorki jeśli głupie pytania, nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z krypto
Kupiłem tego bitcoina, pokazuje że mam go w zakładce "Saldo".
Dostaję kod QR ze sklepu.
Skanuje ten kod QR aplikacją, wywala mi komunikat "błedny kod QR". Ponadto pokazuje że w portfelu nic nie ma.
To ja muszę tego bitcoina co już go mam dodatkowo przelewać na jakiś jebany ich portfel, i dopiero wtedy mogę zapłacić?
Sorki jeśli głupie pytania, nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z krypto
16.06.2026, 20:53
Ari10 się zwija
https://ari10.com/pl/blog/wygaszanie-ari...ytkownikow
https://ari10.com/pl/blog/wygaszanie-ari...ytkownikow
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
17.06.2026, 11:15
Gdzie teraz najlepiej kupować bitcoina, żeby nie było jakiś mega prowizji? Widzę, że dużo tych serwisów i kantorów zwija swoją działalność.
17.06.2026, 16:13
W bitomacie.
Nie wiem jakie są prowizje, bo nie korzystam, ale bitomat to nadal najbezpieczniejsza opcja i lepiej wydać kilka złotych więcej, niż szlajać się po sądach.
Nie wiem jakie są prowizje, bo nie korzystam, ale bitomat to nadal najbezpieczniejsza opcja i lepiej wydać kilka złotych więcej, niż szlajać się po sądach.
W kielni zero, a kielon napełnia się
17.06.2026, 20:49
Kiedyś korzystałem z bitomatu w moim mieście to powiem Ci, że taką prowizję naliczyło, że już więcej nie skorzystałem...myślę, że jeżeli ktoś zamawia bardzo rzadko i za małe kwoty to wątpie, żeby musiał się szlajać po sądach, chociaż wiadomo ryzyko zawsze istnieje.
17.06.2026, 21:07
Chopie, mnie za lekko ponad gramika do tej pory ciągają
W kielni zero, a kielon napełnia się
18.06.2026, 10:44
Zdaje sobie sprawę z tego, że za każdą ilość jest przypał i w związku z tym ciągnące się potem przez długi czas problemy, natomiast nie wiem czy za parę złotych raz na ruski rok chciało by się komuś namierzać kogoś poprzez btc.