Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka zajawka pomaga Wam zachować abstynencję?
04.11.2025, 16:19
Jak w tytule.
Ja pamiętam mnie zawsze wkurwiało, że nie mogłem znaleźć sobie żadnej pasji, o której tyle pierdoli się na terapiach xD no mało co mnie nie interesowało, do tego dochodziło wieloletnie uzależnienie - ostatnie zajawki jakie mnie kręciły na maxa to był chyba okres liceum i muzyka metalowa.
Trochę powracałem do tych rzeczy, ale to jednak nie to, potrzebowałem czegoś nowego.
Taka siłownia to za chuja mnie nie kreci, probowalem w tym roku parę miesięcy i nie cierpię tego robić, nawet za nagrodą lepszego samopoczucia po ćwiczeniach xD
Niby basenik bardzo lubiłem uprawiać i czas najwyższy będzie do tego wrócić w tym tygodniu, bo nieźle się musiałem zasiedzieć od tego ćpania jebanego przez cały kwartał xD
Doszła mi teraz w ogóle mega zajawka na web3 i blockchain, czym będę starał się zastąpić moje hazardowe odchyły. Mega jestem into it right now.
Dawać Wasze ćponki.
Ja pamiętam mnie zawsze wkurwiało, że nie mogłem znaleźć sobie żadnej pasji, o której tyle pierdoli się na terapiach xD no mało co mnie nie interesowało, do tego dochodziło wieloletnie uzależnienie - ostatnie zajawki jakie mnie kręciły na maxa to był chyba okres liceum i muzyka metalowa.
Trochę powracałem do tych rzeczy, ale to jednak nie to, potrzebowałem czegoś nowego.
Taka siłownia to za chuja mnie nie kreci, probowalem w tym roku parę miesięcy i nie cierpię tego robić, nawet za nagrodą lepszego samopoczucia po ćwiczeniach xD
Niby basenik bardzo lubiłem uprawiać i czas najwyższy będzie do tego wrócić w tym tygodniu, bo nieźle się musiałem zasiedzieć od tego ćpania jebanego przez cały kwartał xD
Doszła mi teraz w ogóle mega zajawka na web3 i blockchain, czym będę starał się zastąpić moje hazardowe odchyły. Mega jestem into it right now.
Dawać Wasze ćponki.
04.11.2025, 17:07
Modelarstwo figurkowe, konkretniej na początku Warhammer Fantasy a później 40 000. Jako, że hobby ma wiele aspektów: modelowania / malowanie figurek, granie w gry bitewne i bardzo obszerne uniwersa to praktycznie zawsze się znajdzie jakiś element, na który człowiek ma ochotę. Do tego, jako że owe modele do najtańszych nie należą (podobnie farbki) to kapitał, który mógłby iść na ćpańsko szedł na tę pasję. Szczerze polecam, bo ma wymiar terapeutyczny, cementujący w danej chwili, socjalny i może pochłonąć dużo czasu.
04.11.2025, 17:24
Zacząłem ćwiczyć nie myśle o alkoholu i go nie pije . W sumie może myślę i nie pije bo jestem na bombie. Jeśli chodzi o dragi zdarzają się ale jest to rzadkość. Może się uda niedługo odejść od tego to bede happy
04.11.2025, 17:56
Siłownia lub ogólnie Sport jest mega sposobem, ale najważniejsze jest to, żeby było to coś, co mentalnie dla was będzie ważniejsze niż ćpanie. Nauka czegokolwiek też jest fajną opcją, bo trochę te spalone styki ożywi
04.11.2025, 18:23
Zapomniałem wspomnieć, że jeżeli ktoś chciałby się zabrać za modelowanie z chęcią pomogę podsyłając materiały dla początkujących, dobierając produkty (chemię, pędzle, farby i inne akcesoria) i w końcu z tworzeniem armii.
Dodam, że są gry figurkowe / bitewne w przeróżnych settingach od historycznych tytułow, przez fantasy aż po science fiction - dla każdego coś by się znalazło.
Dodam, że są gry figurkowe / bitewne w przeróżnych settingach od historycznych tytułow, przez fantasy aż po science fiction - dla każdego coś by się znalazło.
04.11.2025, 18:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2025, 18:49 przez Sniffiarz97.)
Siłownia, morsowanie. Czasem praca bo fajnie jednak być w niej w pełni sil
06.11.2025, 05:12
Już wolę być sam niż ryzykować czymś takim. Jak ktoś jest pewny na 100 że wyzwalacze na niego nie działają to spoko