Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Aktualnie najlepsze i dostępne na rynku stymulanty
tak jest dostępna freebase ale nie o chmure chodzi i czytałem ze to taka lepsza php ale nie mam opinii ludzi tutejszych wiec nie wiem czy warto zamówić. Tak przeglądając bluelight już wiem że będzie to w kolejnym zamówieniu do pihp
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
19.07.2022, 19:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2022, 19:46 przez kot_kreskowy.)
(18.07.2022, 02:53)dekadan89 napisał(a): a co byś powiedział o mdphp da rade vapo i ogolone jest sens zamawiać
Escobar miał to w ofercie ze 4 -5 miesięcy temu.
Sam tego nie pobierałem, ale doświadczeni w tym gracze pisali, że lepiej bez wagi do tego nie podchodzić
Kilka/kilkanaście mg i wystrzał z laczków, a skarpety samozapłon
Jeśli znajdziesz, to radzę uważać.
Co do vapo, to nie wiem.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
19.07.2022, 20:19
Jeśli się nie mylę FUNKY od kolka swego czasu był na mdphp i waga 0.2 na pakiet raczej nie była przypadkowa
19.07.2022, 20:25
Jedni piszą, że Funky było na alfie, inni, że na 4mmc... Teraz kolejna osoba pisze, że na MDPHP. Ciekawe na czym było, bo kolega to dostał do zamówienia od White Elephant
Wydaje mi się, że najbardziej prawdopodobne jest, że Funky był mixem alfy i 4mmc, bo MDPHP w tamtych czasach raczej nie był zbyt popularny i nie było go zbytnio w asortymencie sklepów RC.
Wydaje mi się, że najbardziej prawdopodobne jest, że Funky był mixem alfy i 4mmc, bo MDPHP w tamtych czasach raczej nie był zbyt popularny i nie było go zbytnio w asortymencie sklepów RC.
19.07.2022, 21:34
XDXDXDXD
Ziom, to jest kurwa ŚWIĘTY GRAAL
To LEGENDA
Nie do kupienia.
White-Elephant prawdopodobnie wydobył to z samych czeluści piekieł
Ziom, to jest kurwa ŚWIĘTY GRAAL
To LEGENDA
Nie do kupienia.
White-Elephant prawdopodobnie wydobył to z samych czeluści piekieł
NIE dla OPIO !!!
20.07.2022, 06:23
Cocolino przedewszystkim było słabsze. Nie miało podjazdu do tego co wyczyniał ze mną funky Mimo wszystko skłaniałbym się ku założeniu, że zawierał 4mmc, ale co oprócz tego, to nie mam zielonego pojęcia.
NIE dla OPIO !!!