Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hejka
13.12.2025, 18:03
Hejka potrzebuje pilnie skontaktować sie z moderatorem albo administratorem forum. Jak ktoś może pomóc dziękuję
13.12.2025, 18:26
Horsii. Na samym początku jak tutaj juz jestem z całym szacunkiem chciałem przeprosić za moje zachowanie całą załogę dopal wszystkich moderatorów Ciebie Horsi również za wszelkie moje oskarżenia w waszym kierunku. Najmocniej chciałem przeprosić escobara i wyjaśnić, że nic nie mam do Vendora bo jest naprawdę uczciwym człowiekiem oraz sprzedawcą i to, co robi przez tyle lat to kawał dobrej roboty , pracy oraz nakładu czasu i finansów, z czego należy mu sie wielki szacunek. Z Początku mu zazdrościłem tego wszystkiego, ale zrozumiałem jaki kawał roboty ciężkiej wykonał i do, do czego doszedł nikt mu nie dał zapracował na to sam.
Przez wszelkie okrążenia zarówno pod naszym adresem że jesteśmy frogiem, duchem itd wyprowadziły mnie równowagi i wyszło jak wyszło do tego miałem też nie do końca uczciwego wspólnika, który równie buntował mnie przeciwko wam. Ale do pewnych spraw trzeba dojrzeć i zrozumieć by móc działać. Teraz wiem że zgoda i bycie dobrym uczciwym człowiekiem dużo daje i nie jednokrotnie udowodniłem że nie jestem frogiem ani wyjebkowiczem. Chciałbym skontaktować sie z kimś z moderatorów bo mam pilną sprawę . Mam nadzieje że jakis moderator mi odpisze lub napisze do mnie. Meila nie będę podawał mam na stronie sklepu jak cos
ok. Dziękuję
Przez wszelkie okrążenia zarówno pod naszym adresem że jesteśmy frogiem, duchem itd wyprowadziły mnie równowagi i wyszło jak wyszło do tego miałem też nie do końca uczciwego wspólnika, który równie buntował mnie przeciwko wam. Ale do pewnych spraw trzeba dojrzeć i zrozumieć by móc działać. Teraz wiem że zgoda i bycie dobrym uczciwym człowiekiem dużo daje i nie jednokrotnie udowodniłem że nie jestem frogiem ani wyjebkowiczem. Chciałbym skontaktować sie z kimś z moderatorów bo mam pilną sprawę . Mam nadzieje że jakis moderator mi odpisze lub napisze do mnie. Meila nie będę podawał mam na stronie sklepu jak cos
ok. Dziękuję
13.12.2025, 18:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.12.2025, 19:33 przez Forsik1910.)
narazie stop edit lalala
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.