Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
14.11.2025, 15:27
W razie obsuwy to może być nawet 10 dni roboczych. Powodów może być kilka. Jak ktoś jest ostro zcisnieniowany to polecam iść do biedronki po kawe rozpuszczalną. Bedziesz miał amfetamine xd
14.11.2025, 15:54
Nie wyraziles obawy o dostawe bo zamawiales w pon i mienly 2 dni robocze ylko wyraziles obawe ze nie bedziesz mial co sypac przy weekendzie jest roznica
14.11.2025, 16:40
Gołąb doleciał, orzeł wylądował, wszyscy się cieszą
Pozdrawiam niedowiarków, którzy myśleli, że dzisiaj nie dojdzie:p
Pozdrawiam niedowiarków, którzy myśleli, że dzisiaj nie dojdzie:p
15.11.2025, 09:04
Dzień dobry, kod otrzymałem . Nie wiem jak zawartość jeszcze, zamawiałem szczyptę AMFy , trochę kety, 2 skittelsa . Dam znać co i jak i wstawię jakieś foto.
15.11.2025, 09:27
U mnie też szybko nawet doleciało pomimo tego było święto polecam jakośc mega
18.11.2025, 18:20
Ocb z tym sklepem ze wystawia sie im db oceny a lrawda jest taka , ze :
- ich watek to kolko wzajemnej adoracji. co chwila jakis klakier zachwala rzexzy ktore sa bzdurą. Kontakt z vendorem to dno ! nic nie odp. nic.
- jaka nibyvejspress wysylka - ludzie! u nich to licz tydzień i wincyj. no i mie licz na jakikolwiek normalny kontakt. mize czasem cos odpiszą. niewazne ze zaplacilrs ze 2 tys. nie wiesz nt. oaki nic.
pewnue i tak tego nie zamiescicie
- ich watek to kolko wzajemnej adoracji. co chwila jakis klakier zachwala rzexzy ktore sa bzdurą. Kontakt z vendorem to dno ! nic nie odp. nic.
- jaka nibyvejspress wysylka - ludzie! u nich to licz tydzień i wincyj. no i mie licz na jakikolwiek normalny kontakt. mize czasem cos odpiszą. niewazne ze zaplacilrs ze 2 tys. nie wiesz nt. oaki nic.
18.11.2025, 22:14
(18.11.2025, 18:20)porkchop napisał(a): Ocb z tym sklepem ze wystawia sie im db oceny a lrawda jest taka , ze :
Zaczalem robic zakupy u tego v 2 tyg temu jakos 2 paki i ani z kontaktem ani z paczkami nie mialem najmniejszego prpblemu moze nie odpisuja ekspresowo ale z reguly do 12 h mialem odp
Pierwsza paka doleciala w 3 rni druga w 2 wiex jak dla mnie ekspres
Trafiłeś akurat na taki moment [gdzie zresztą pisałem o tym sam z siebie] wiec nie widze tu zachwalania, napisalem wszystko jak sytuacja wyglądała - 1 raz od działania tego sklepu a z ponad rok to bedzie lekko - paczek przewinelo sie nie zlicze ile, musialbym policzyc wszystkie wychodzace transakcje na 4coins ale mysle z 25 i zadna z nich nie miala opoznienia, wszystko na drugi dzien tak samo jak wysylka po wplacie [zalezy od godziny bo zdarzalo sie pozny wieczor a i tak wylatywala].
Nie oceniaj calego sklepu po tym co akurat natrafiles, ja Cie rozumiem, ja np. mialem sytuacje ze od 2018 do 2023-24 nie zamawialem nic i mowie a zamowie a wlazlem na konkurencyjne forum i akurat trafilem na zatrzymanie gosci ekipy sanda, odzyskalem 50% wartosci zamowienia jak kazdy kto zamowil i przedstawil dowod.
Czy bylem zly?> bylem. ale jesli sklep otworzyl choc reke na 50% to znaczy ze zrobil cos a tu hajlajf napisał jak wygląda sytuacja, oceniać można jak sie teraz nie rozliczy z tych słów, pamietaj bo bledy popelnia kazdy a tam robot nie siedzi i tez ma na glowie ten sklep i rozne nieprzyjemnosci mozliwie z nim zwiazane, ryzyko ale to juz zostawmy, po prostu to czlowiek.
Zeby nie wygladalo ze ja tu probuje cos mącić, przeczytaj co pisalem a jak cos sie nie zgadza to chetnie zobacze screena gdzie to pisalem i wtedy ja sie bede tlumaczyl.
Tez napotkalem tym razem problemy ale to jedno zamowienie na ponad rok, dla mnie? mala awaria ktora ogarną bo skoro to dopiero pierwsza to zajebiscie sobie radzili do tego czasu i tak.
Pozdrawiam, Fidel
Masz prawo do negatywnej oceny działań ale nie możesz pisać takich bzdur licząc że nikt nie odpowie, pisz co chcesz ale prawdę albo podaj konkrety na te mocne slowa ktore uzyles.
Nie oceniaj calego sklepu po tym co akurat natrafiles, ja Cie rozumiem, ja np. mialem sytuacje ze od 2018 do 2023-24 nie zamawialem nic i mowie a zamowie a wlazlem na konkurencyjne forum i akurat trafilem na zatrzymanie gosci ekipy sanda, odzyskalem 50% wartosci zamowienia jak kazdy kto zamowil i przedstawil dowod.
Czy bylem zly?> bylem. ale jesli sklep otworzyl choc reke na 50% to znaczy ze zrobil cos a tu hajlajf napisał jak wygląda sytuacja, oceniać można jak sie teraz nie rozliczy z tych słów, pamietaj bo bledy popelnia kazdy a tam robot nie siedzi i tez ma na glowie ten sklep i rozne nieprzyjemnosci mozliwie z nim zwiazane, ryzyko ale to juz zostawmy, po prostu to czlowiek.
Zeby nie wygladalo ze ja tu probuje cos mącić, przeczytaj co pisalem a jak cos sie nie zgadza to chetnie zobacze screena gdzie to pisalem i wtedy ja sie bede tlumaczyl.
Tez napotkalem tym razem problemy ale to jedno zamowienie na ponad rok, dla mnie? mala awaria ktora ogarną bo skoro to dopiero pierwsza to zajebiscie sobie radzili do tego czasu i tak.
Pozdrawiam, Fidel
Masz prawo do negatywnej oceny działań ale nie możesz pisać takich bzdur licząc że nikt nie odpowie, pisz co chcesz ale prawdę albo podaj konkrety na te mocne slowa ktore uzyles.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)