Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Vendorzy (TELEGRAM)
17.11.2025, 10:29
No na TG to Ja teraz tylko ogarniam SAA. Jest kilku pewnych sprzedawców bez wyjebek.
Właśnie brakuje mi jakiegoś dojścia awaryjnego do benzo aptecznego na TG lub cebula.....
Ktoś może jakiś link podesłać na PW na cebulę do benzo?
Albo jakieś pewne źródło na TG? Będę wdzięczny 👊🏼
Właśnie brakuje mi jakiegoś dojścia awaryjnego do benzo aptecznego na TG lub cebula.....
Ktoś może jakiś link podesłać na PW na cebulę do benzo?
Albo jakieś pewne źródło na TG? Będę wdzięczny 👊🏼
17.11.2025, 18:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2025, 18:49 przez Forsik1910.
Powód edycji: lala gdzie lefek kurwa mac
)
1.nie gadaj ze na cebulce aptecznego benzo niema kurwa 1000 ofert wszystko jest niewiem ocobe
emiczka z cebulki ma oryginalne apteczne benzo zajrzyj tam
2.zzalecam do urzytkownika ''emiczka'' z cebulki zglosic sie ma oryginalne benzo nie szperane,recepty tez ma,nie bralem jeszcze ale jakbym mial brac to tam.
duzo podrobek lata uwazac trzeba
emiczka z cebulki ma oryginalne apteczne benzo zajrzyj tam
2.zzalecam do urzytkownika ''emiczka'' z cebulki zglosic sie ma oryginalne benzo nie szperane,recepty tez ma,nie bralem jeszcze ale jakbym mial brac to tam.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
17.11.2025, 18:25
A czy Ja pisze że nie ma tam?
Ja nie korzystam z cebuli.
Mam przeglądarke..ale nie mam linków do marketów. Nie korzystam z tego.. dlatego pisałem z prośba o jakieś linki. Nie za bardzo wiem jak się tam poruszać bo nie korzystałem nigdy z Dark netu. Bo nie musiałem
Ja nie korzystam z cebuli.
Mam przeglądarke..ale nie mam linków do marketów. Nie korzystam z tego.. dlatego pisałem z prośba o jakieś linki. Nie za bardzo wiem jak się tam poruszać bo nie korzystałem nigdy z Dark netu. Bo nie musiałem
17.11.2025, 18:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2025, 18:52 przez Forsik1910.)
zalecam do urzytkownika ''emiczka'' z cebulki zglosic sie ma oryginalne benzo nie szperane,recepty tez ma,nie bralem jeszcze ale jakbym mial brac to tam.
gosciu sam musisz ogarnac darkneta nie bede cie trzymal za rączke
niemoge 1szego edytowac niestety nie widzi wpisu sori
gosciu sam musisz ogarnac darkneta nie bede cie trzymal za rączke
niemoge 1szego edytowac niestety nie widzi wpisu sori
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
17.11.2025, 18:50
Ale jak? Muszę mieć link który wrzucę na przeglądarkę onion..... Bo jak mam go namierzyć?
Sam musisz ogarnąć Dark neta. Mam cebulę.. wystarczy że wyślesz link na PW do sklepu..tyle..w czym problem?
Sam musisz ogarnąć Dark neta. Mam cebulę.. wystarczy że wyślesz link na PW do sklepu..tyle..w czym problem?