Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
21.11.2025, 13:08
Zamawiałem u tego V dobre kilkanaście razy. Paka była najpóźniej po 4-5 dniach i zero problemów. Ostatnio święto było i powiedzieli dlaczego obsuwa. Trzeba się uzbrajać w cierpliwość na takie rzeczy, nie kupujesz koszulki z Zalando.
21.11.2025, 13:16
Trzymaj się tam w jakiś sposób ugulem hajlajf! Nie daj się Babilonowi!
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
21.11.2025, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.11.2025, 14:38 przez partychemicalseu.)
****************** proszę o zachowanie minimum kultury podczas wypowiedzi ********************
zastanów się, do kogo gadasz. Tu nie chodzi o twoje dwa giety, które zamówiłeś sobie na weekend, ty biedo. Tu chodzi o BIZNES.
Hajs jest wpłacony, a system stoi od PIĘCIU DNI.
Nie ja się tu rzucam bez powodu, tylko MOI KLIENCI, którym muszę się tłumaczyć
Nie gadamy o jednym typie, tu masa ludzi czeka, bo ta wasza „logistyka” to jakiś żart.
Więc to pierdolenie o „bezpieczeństwie” wsadź sobie w dupę, bo to nie bezpieczeństwo, to brak kompetencji.
************ proszę o zachowanie minimum kultury i takie rozmowy proszę przeprawdzać sobie priv **********
Blade12
Dzięki za info! 🤝
Czekam cierpliwie, chociaż mija już 5. dzień, a mam też swoich klientów, więc wiesz jak jest.
Ale luz, trzymam fason. Dobrze, że my gadamy normalnie – w przeciwieństwie do tego randoma, co się wtrąca i cwaniakuje, chociaż jego zdanie gówno znaczy.
zastanów się, do kogo gadasz. Tu nie chodzi o twoje dwa giety, które zamówiłeś sobie na weekend, ty biedo. Tu chodzi o BIZNES.
Hajs jest wpłacony, a system stoi od PIĘCIU DNI.
Nie ja się tu rzucam bez powodu, tylko MOI KLIENCI, którym muszę się tłumaczyć
Nie gadamy o jednym typie, tu masa ludzi czeka, bo ta wasza „logistyka” to jakiś żart.
Więc to pierdolenie o „bezpieczeństwie” wsadź sobie w dupę, bo to nie bezpieczeństwo, to brak kompetencji.
************ proszę o zachowanie minimum kultury i takie rozmowy proszę przeprawdzać sobie priv **********
(21.11.2025, 06:44)Blade12 napisał(a): partychemicalseu czekaj cierpliwie napewno High-LifeMarket odezwie się do cb
Blade12
Dzięki za info! 🤝
Czekam cierpliwie, chociaż mija już 5. dzień, a mam też swoich klientów, więc wiesz jak jest.
Ale luz, trzymam fason. Dobrze, że my gadamy normalnie – w przeciwieństwie do tego randoma, co się wtrąca i cwaniakuje, chociaż jego zdanie gówno znaczy.
Sincerely & Best regards
21.11.2025, 15:48
Nastepne posty tego rodzaju, nie wnoszace za wiele poza kolejnymi obelgami i ogolnym pokazaniem jak niewiele kultury posiada osoba piszace podobne rzeczy bede nagradzal przerwami.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
21.11.2025, 16:45
Dla mnie najbardziej podszedł mix 3 i 4 mmc od High-LifeMarket
Ponieważ 3mmc ma taką euforię że aż oczy zamyka a 4mmc jest bardziej speedujace razem to istna bajka była
Ponieważ 3mmc ma taką euforię że aż oczy zamyka a 4mmc jest bardziej speedujace razem to istna bajka była
Be objective and honest.
21.11.2025, 20:18
@"JureKiler" co ty masz z tym spidujący 4MMC ( w sumie z 4CMC to samo )
ja nie pamiętam by mnie mef kiedykolwiek spidował haha
Ty tam na pewno masz wszystko ok z krążeniem?
nie no nie przypiepszam się byś się nie obraził przypadkiem, ale o tym spidzie to już kurcze kilka miechów piszesz... dla mnie osobiście jest to ciekawostka.
zwł. jak dodałeś że 3MMC Cię w sumie mniej spiduje od 4MMC to już normalnie leżę
ja nie pamiętam by mnie mef kiedykolwiek spidował haha

Ty tam na pewno masz wszystko ok z krążeniem?

nie no nie przypiepszam się byś się nie obraził przypadkiem, ale o tym spidzie to już kurcze kilka miechów piszesz... dla mnie osobiście jest to ciekawostka.
zwł. jak dodałeś że 3MMC Cię w sumie mniej spiduje od 4MMC to już normalnie leżę
21.11.2025, 21:43
Epsiakos
Dzień dobry,
Rzeczywiście, przepraszam za ton mojej poprzedniej wiadomości.
Był on podyktowany dużą frustracją, zwłaszcza ze strony osób trzecich, które nie znają szczegółów naszej sytuacji, i nie powinny wtrącać się w ten sposób.
Chciałbym jednak raz jeszcze podkreślić meritum naszej prośby:
Nasza prośba o pilną wysyłkę lub zwrot środków jest podyktowana wyłącznie koniecznością wywiązania się z terminów wobec naszych klientów.
Nasza determinacja w rozwiązaniu problemu wynika z faktu, że czekamy już 5 (pięć) dni na podjęcie działań, a każdy kolejny dzień bez rozwiązania poważnie zagraża naszym zobowiązaniom.
High-LifeMarket Proszę o pilne potwierdzenie planu działania.
Z poważaniem,
Dzień dobry,
Rzeczywiście, przepraszam za ton mojej poprzedniej wiadomości.
Był on podyktowany dużą frustracją, zwłaszcza ze strony osób trzecich, które nie znają szczegółów naszej sytuacji, i nie powinny wtrącać się w ten sposób.
Chciałbym jednak raz jeszcze podkreślić meritum naszej prośby:
Nasza prośba o pilną wysyłkę lub zwrot środków jest podyktowana wyłącznie koniecznością wywiązania się z terminów wobec naszych klientów.
Nasza determinacja w rozwiązaniu problemu wynika z faktu, że czekamy już 5 (pięć) dni na podjęcie działań, a każdy kolejny dzień bez rozwiązania poważnie zagraża naszym zobowiązaniom.
High-LifeMarket Proszę o pilne potwierdzenie planu działania.
Z poważaniem,
Sincerely & Best regards
22.11.2025, 03:40
DarkSonia
Mnie też 4-MMC całkiem solidnie speeduje - oczywiście jest ta błogość i euforia mefedronu, ale jest połączona z całkiem solidną stymulacją (właśnie za ten balans tak bardzo cenię sobie Mateusza). Właściwie ciekawe z czego wynikają tak dość znaczące różnice w doświadczeniach z tym samym dragiem (zaznaczę, że nie jestem ADHD-owcem, na których stimy działają zupełnie inaczej)...
Mnie też 4-MMC całkiem solidnie speeduje - oczywiście jest ta błogość i euforia mefedronu, ale jest połączona z całkiem solidną stymulacją (właśnie za ten balans tak bardzo cenię sobie Mateusza). Właściwie ciekawe z czego wynikają tak dość znaczące różnice w doświadczeniach z tym samym dragiem (zaznaczę, że nie jestem ADHD-owcem, na których stimy działają zupełnie inaczej)...
22.11.2025, 12:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.11.2025, 12:41 przez DrakoMalfoy.)
DarkSonia oczywiście że 4mmc speeduje i to konkretnie tydzień temu odebrałem jedną z ostatnich partii esco sortu 4mmc i też miał profil speedujacy przy zastosowaniu donosowym - gdzie przyjmując oralnie już bardziej było wyważone 50/50
Be objective and honest.
Bardziej @"JureKiler" strzelam, że się nakręcasz zaraz po tym - jak coś zapodasz w nos... to nie jest nic nadzwyczajnego - wiele osób tak ma
tak samo wiele osób ma ze zjazdami po ketonach - przez nakręcanie się - mają wywalone kardio z nerwów że "zaras umrem"
Przerobiłam już wiele sortów mefa serio... wiele... jedne były lepszej jakości drugie gorszej, jeżeli coś spidowało to synteza musiała być serio nie udana a zdarzały się czasami takie wynalazki, ale to serio może ze 2x w życiu mi się przytrafiło, i 2x to było z jakiegoś dziwnego źródła
..ale ogólnie jak mam do czynienia z czystym materiałem to czy wezme 100/200 czy 350 na raz nigdy się to nie objawiło żadnym speedem/wystrzeleniem
w przypadku 3MMC/3CMC - tak... wiele razy aż się uspokoić nie umiałam... inna liga... ale mefedron? nigdy
Mef w małej dawce... uspokaja, myśli ciało itd
w większej to Cię wbija w fotel ... ( a 4CMC to już w ogóle ) ... no chyba że już walisz 25 dorzutkę... tak, wtedy speed to jedyne co daje już ten keton
... a może Ty chodzisz wypracy z serotoniny non stop?
Ty ćpunie jeden Ty
przyznaj się, wtedy już mamy rozkminioną rozkmine
co do samej 3MMC od vendora ... jest naprawdę bardzo spoko
tak samo wiele osób ma ze zjazdami po ketonach - przez nakręcanie się - mają wywalone kardio z nerwów że "zaras umrem"
Przerobiłam już wiele sortów mefa serio... wiele... jedne były lepszej jakości drugie gorszej, jeżeli coś spidowało to synteza musiała być serio nie udana a zdarzały się czasami takie wynalazki, ale to serio może ze 2x w życiu mi się przytrafiło, i 2x to było z jakiegoś dziwnego źródła
..ale ogólnie jak mam do czynienia z czystym materiałem to czy wezme 100/200 czy 350 na raz nigdy się to nie objawiło żadnym speedem/wystrzeleniem
w przypadku 3MMC/3CMC - tak... wiele razy aż się uspokoić nie umiałam... inna liga... ale mefedron? nigdy
Mef w małej dawce... uspokaja, myśli ciało itd
w większej to Cię wbija w fotel ... ( a 4CMC to już w ogóle ) ... no chyba że już walisz 25 dorzutkę... tak, wtedy speed to jedyne co daje już ten keton
... a może Ty chodzisz wypracy z serotoniny non stop?
Ty ćpunie jeden Ty
przyznaj się, wtedy już mamy rozkminioną rozkmineco do samej 3MMC od vendora ... jest naprawdę bardzo spoko