Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
to zamiast przypuszczać kuknij na szkoły WONCHANIA dla takich piesków... Konrad Curze tam jest ogólnie wyszczególnione - w co te pieski głównie atakujOM
[*]- kannabinoidy
[*]- opioidy
[*]- kokaina i jej pochodne
[*]- amfetamina
[*]- metamfetamina
[*]chlory to jest osobny temat... i raczej tu się ich nie szkoli ( chociaż można spróbować ale wiele to nie da )
[*]one "walą" specyficzną chemią, która jest chociażby dostępna w takich skloepach jak: leroy merlin czy castorama
stąd ... "moje przypuszczenia" dlaczego wielu vendorów właśnie tym handluje... bo się handluje po prostu łatwiej i mniej pak jest przechwytywanych.
statystycznie - najczęściej wpadają właśnie paki z koksem i jaraniem - właśnie dzięki pieskom
[*]- kannabinoidy
[*]- opioidy
[*]- kokaina i jej pochodne
[*]- amfetamina
[*]- metamfetamina
[*]chlory to jest osobny temat... i raczej tu się ich nie szkoli ( chociaż można spróbować ale wiele to nie da )
[*]one "walą" specyficzną chemią, która jest chociażby dostępna w takich skloepach jak: leroy merlin czy castorama
stąd ... "moje przypuszczenia" dlaczego wielu vendorów właśnie tym handluje... bo się handluje po prostu łatwiej i mniej pak jest przechwytywanych.
statystycznie - najczęściej wpadają właśnie paki z koksem i jaraniem - właśnie dzięki pieskom
24.11.2025, 10:42
Sniffiarz97
Rzuciłem sobie bardzo pobieżnie okiem na profil działania tej substancji i zastanwiam się, czym różni się ona od takiego hexenu, który również jest silnym, czystym stymulantem (czy jest to tylko kwestia długości działania).
Rzuciłem sobie bardzo pobieżnie okiem na profil działania tej substancji i zastanwiam się, czym różni się ona od takiego hexenu, który również jest silnym, czystym stymulantem (czy jest to tylko kwestia długości działania).
25.11.2025, 20:16
co jak co ale to 3MMC z karty menu magazynowego stoi nadal ze stanem BRAK
pytanie czy jest wgl szansa że to będzie jeszcze?
pytanie czy jest wgl szansa że to będzie jeszcze?
25.11.2025, 20:24
Ja bym proponował ogólnie więcej rodzajów cmc mmc jak będą możliwości.
Fajnie gdyby. Były przynajmniej 2 rodzaje 3cmc i 4cmc
Fajnie gdyby. Były przynajmniej 2 rodzaje 3cmc i 4cmc
Be objective and honest.
Obecne sorty są ...premium... nie ma co wybrzydzać.
Kiedyś było po kilka bo ciężko było dostać nieżółtego chlora, a jak Patron dorwał czyściocha to w międzyczasie sprzedawał pozostałego ..kolora.
dziś (jak widać) czyściutkie TOP sorty latają po magazynie, i 3mać kciuki by tak było cały czas.
Kiedyś było po kilka bo ciężko było dostać nieżółtego chlora, a jak Patron dorwał czyściocha to w międzyczasie sprzedawał pozostałego ..kolora.
dziś (jak widać) czyściutkie TOP sorty latają po magazynie, i 3mać kciuki by tak było cały czas.