Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
05.11.2025, 10:35
Typ zjada piątke nepa w noc i mówi o przetyraniu hahaha śmiechu warte
dzięki za pozdrowki, leczę się. Stimsy to już jednak nie moja bajeczka, już nie chce się kolejny raz przekonywać. Schizy, paranoję niszczą wszystko.
dzięki za pozdrowki, leczę się. Stimsy to już jednak nie moja bajeczka, już nie chce się kolejny raz przekonywać. Schizy, paranoję niszczą wszystko.
05.11.2025, 11:28
Kacper wiesz jak jest każdy w każdym widzi niedoskonałości ale w sobie tych samych nie potrafi dostrzec
05.11.2025, 18:21
Nie no wszystkiego tak nie wziąłem, brałem co godzinę dorzutke. Zazwyczaj kończę tak że 2 noce nie przestanę ale 3 noce już zasypiam z normalnym posiłkiem dość sporym. Wiadomo zawsze będzie zmęczenie. Nie powinienem tak po 3cmc lecieć ale to był mój wybór
16.11.2025, 08:23
Sort nic się nie zmienił od poprzedniego rzutu .
Ładne kamienie z problemów technicznych nie moge wrzucić zdjęcia .
Pali się elegancko ładne chmury duże buchu wyrzuca na orbitę !
Radzę uważać bo z fajnej przyjemności mozna obudzić się a tu kurwa meble poprzestawianie rozkręcone poustawiane konstrukcje i przepalona pościel na wylot do około poukładane mandarynki 😝
Kurwa to już jest chyba nie dla mnie .
Sniff nie wiem jak działa nie używam .
Pamiętane pijcie dużo wody ja dodatkowe wrzucam w siebie proteiny serki i banany.
Rubta co chceta nie spłacie chałupy
Yooo
Ładne kamienie z problemów technicznych nie moge wrzucić zdjęcia .
Pali się elegancko ładne chmury duże buchu wyrzuca na orbitę !
Radzę uważać bo z fajnej przyjemności mozna obudzić się a tu kurwa meble poprzestawianie rozkręcone poustawiane konstrukcje i przepalona pościel na wylot do około poukładane mandarynki 😝
Kurwa to już jest chyba nie dla mnie .
Sniff nie wiem jak działa nie używam .
Pamiętane pijcie dużo wody ja dodatkowe wrzucam w siebie proteiny serki i banany.
Rubta co chceta nie spłacie chałupy
Yooo
17.11.2025, 10:09
Witam, paka znów przyleciała z NEP, trzyma ten fason cały czas ten sam czyli, top1 Na fotkach wygląda w taki sposób :
![[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifil-NNg4-JMzp9s.jpg]](https://i.ibb.co/LXgw3vWw/imgonline-com-ua-dexifil-NNg4-JMzp9s.jpg)
![[Obrazek: imgonline-com-ua-dexif1-DDk-URTyl61h.jpg]](https://i.ibb.co/JwKgrmMP/imgonline-com-ua-dexif1-DDk-URTyl61h.jpg)
Z wyglądu przezroczyste kamienie, małe lub większe kamyczki. Kruszą się bezproblemowo, wystarczy lekkie podduszanie karta i maasz kreskę. Metoda aplikacji: donosowo. Dawki z rzędu 100-150mg na strzała (tak na oko) Towar daje swoje pierwsze oznaki po jakiś 5-10 minutach. Czuć mocny speed, chęć robienia czegokolwiek i charakterystyczne dla tej substancji jest nieogar w głowie, taki mętlik w głowie co jest 5. Czuć mega skupienie i zwierzęce libido. Przy zbyt czestych dawkach brakowało mi słów i tchu aby coś powiedzieć. Oczy przy większych dawkach się zmieniają jakby były lekko przez mgłę i latające oczy. Generalnie kosior NEP 10/10
![[Obrazek: imgonline-com-ua-dexifil-NNg4-JMzp9s.jpg]](https://i.ibb.co/LXgw3vWw/imgonline-com-ua-dexifil-NNg4-JMzp9s.jpg)
![[Obrazek: imgonline-com-ua-dexif1-DDk-URTyl61h.jpg]](https://i.ibb.co/JwKgrmMP/imgonline-com-ua-dexif1-DDk-URTyl61h.jpg)
Z wyglądu przezroczyste kamienie, małe lub większe kamyczki. Kruszą się bezproblemowo, wystarczy lekkie podduszanie karta i maasz kreskę. Metoda aplikacji: donosowo. Dawki z rzędu 100-150mg na strzała (tak na oko) Towar daje swoje pierwsze oznaki po jakiś 5-10 minutach. Czuć mocny speed, chęć robienia czegokolwiek i charakterystyczne dla tej substancji jest nieogar w głowie, taki mętlik w głowie co jest 5. Czuć mega skupienie i zwierzęce libido. Przy zbyt czestych dawkach brakowało mi słów i tchu aby coś powiedzieć. Oczy przy większych dawkach się zmieniają jakby były lekko przez mgłę i latające oczy. Generalnie kosior NEP 10/10
24.11.2025, 07:33
Dobry mocny NEP
Nie schizuje, libido potwór.
Zwała tym razem mnie przerosła, prawdopodobnie było to moje ostatnie zamówienie NEPa.
No cóż, alfę odstawiłem a teraz przyszedł czas na to.
Pozdrawiam
Nie schizuje, libido potwór.
Zwała tym razem mnie przerosła, prawdopodobnie było to moje ostatnie zamówienie NEPa.
No cóż, alfę odstawiłem a teraz przyszedł czas na to.
Pozdrawiam