Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Du**.gold
ZBYT DOBRY BIZNES
zbyt duże pieniądze
zbyt wielu ludzi w tym siedziało
-
Duch to nie była jednoosobowa firma...
jeden siedzi 25ciu lata dalej z towarem, sklepami, clearnet, darknet, itd ...
możliwe nawet że co 3 sklep to - Duchowy... zbyt duży był - jak dla mnie istnieje, i jeszcze długo będzie na rynku.
-
tak sobie tylko rozkminiam, zajadając się ciastkami
zbyt duże pieniądze
zbyt wielu ludzi w tym siedziało
-
Duch to nie była jednoosobowa firma...
jeden siedzi 25ciu lata dalej z towarem, sklepami, clearnet, darknet, itd ...
możliwe nawet że co 3 sklep to - Duchowy... zbyt duży był - jak dla mnie istnieje, i jeszcze długo będzie na rynku.
-
tak sobie tylko rozkminiam, zajadając się ciastkami
24.11.2025, 16:05
Jak kiedyś coś zamówiłem od niego dawno jak ten sklep raczkował to sample były w charakterystycznej samarce z białymi paskami a charakter pisma bardzo podobny,
24.11.2025, 16:09
24.11.2025, 16:19
To pewnie Ty ale to biała Sonia a Ty jesteś czarna Sonia
24.11.2025, 16:29
to pewnie ja?
no na moja osobę to już słyszałam/widziałam wiele teorii...
wgl. ponoć na jakiś nowym forum collabo siedzę, a ja nawet nie wiem gdzie to forum jest buahaha
ale nie bój, jak jestem gdziekolwiek to wystarczy zapytać, a póki co - to nie ja ( jprd )
no na moja osobę to już słyszałam/widziałam wiele teorii...
wgl. ponoć na jakiś nowym forum collabo siedzę, a ja nawet nie wiem gdzie to forum jest buahaha

ale nie bój, jak jestem gdziekolwiek to wystarczy zapytać, a póki co - to nie ja ( jprd )
24.11.2025, 16:37
DarkSonia przecież żartuje a jeśli chodzi o te forum to właśnie z niego jest screen więc pewnie o to chodziło
Blade12 a Ciebie wyjebał? Bo wiesz ja np. byłem w takiej sytuacji ze mnie nie wyjebał ale nawet jak by to zrobił to dawał mi tyle gratisów że nie byłbym stratny. Rozumiem ludzi których zrobil na siano bo wiele sklepów tak działa robiąc exit scam
Blade12 a Ciebie wyjebał? Bo wiesz ja np. byłem w takiej sytuacji ze mnie nie wyjebał ale nawet jak by to zrobił to dawał mi tyle gratisów że nie byłbym stratny. Rozumiem ludzi których zrobil na siano bo wiele sklepów tak działa robiąc exit scam
25.11.2025, 06:05
No jestem ciekawy jakie macie teraz teorie odnośnie ducha ? Tak czytam czytam i jest nawrot spoko macie prawo

kojarzysz coś z tego?![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)