Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25
26.11.2025, 00:17
Zazwyczaj mam to gdzieś i po prostu ma być dopasowane do pogody i wygodne. Natomiast na jakieś spotkania towarzyskie / mniej prozaiczne wydarzenia to staram się dobrać ciekawsze i lepiej pasujące ubrania (nawet kosztem komfortu, czego najlepszym przykładem byłoby zakładanie glanów, co się kończy praktycznie zawsze obtarciami).
26.11.2025, 02:22
(25.11.2025, 18:53)Dead Nightmares napisał(a): kurvvisko
no za ubrania np 100% bawelna trzeba troche zaplacic, tak to juz jest, jeszcze zalezy czy cienko czy grubo szyte
ja osobiscie duza wage przykladam do tego, zeby kolorystycznie sie wszystko zgadzalo
Polecam mieć tylko czarną garderobę - wszystko zawsze ze sobą pasuje a kolor też jest na tyle uniwersalny, że jeśli jakimś trafem coś o innej barwie się wplącze to i tak będzie pasować.
26.11.2025, 02:36
Konrad Curze
wszystko czarne to nudno, ja lubie pokombinowac z ubiorem, taka moze moje zajawka mozna powiedziec
wszystko czarne to nudno, ja lubie pokombinowac z ubiorem, taka moze moje zajawka mozna powiedziec
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
26.11.2025, 04:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2025, 04:49 przez Konrad Curze.)
Dead Nightmares
Z elementami szarymi / białymi, nutkami nasyconej czerwieni i srebnymi dodatkami daje to ciekawe efekty.
Z elementami szarymi / białymi, nutkami nasyconej czerwieni i srebnymi dodatkami daje to ciekawe efekty.
26.11.2025, 07:59
Konrad Curze podejrzewam, że ku temu będę właśnie dążył. To znaczy może nie do kompletnej czerni, ale do ciemniejszej garderoby.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)