Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ubierasz po prostu byle co, czy patrzysz na to żeby coś pasowało do siebie? 25/11/25
26.11.2025, 10:48
dresiki plus bluza + kaptur i git jest, ale nie lubie pedalkow w rurkach itp anty
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
zaraS wbije Maniek i się skończy impreza 
no kurcze wiesz ... masz rację, twój post też szczególnie mi się nie spodobał ... i w sumie twój kolejny post ze zdjęciem też ... :*
ogarnij się... Panie reduktor - dominator,
bo chyba nie czaisz dalej bazy :*

(25.11.2025, 17:55)Dead Nightmares napisał(a): DarkSonia
dalem minusa, bo nie spodobal mi sie ten post szczegolnie i tyle, ale spokojnie - juz dalem plusa gdzies indziej, zeby twoje ego az tak mocno nie cierpialo
i skoro jestem redaktorem to te pare plusow, ktore ci dalem powinienem odebrac teraz w postaci paru minusow, zeby wyszlo na 0, ale lepiej nie, bo sie jeszcze targniesz na swoje zycie tak bardzo dajesz jebanie o jakies plusy i minusy na forum
zalosna baba xd
i tak - mozesz minusowac to co ci sie nie spodoba, rozumiem
pozdruFFka
no kurcze wiesz ... masz rację, twój post też szczególnie mi się nie spodobał ... i w sumie twój kolejny post ze zdjęciem też ... :*
ogarnij się... Panie reduktor - dominator,
bo chyba nie czaisz dalej bazy :*
26.11.2025, 12:47
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.