Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kobiety, integracja, mydło i powidło...
26.11.2025, 14:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.11.2025, 14:42 przez DrakoMalfoy.)
Kapelusz to już sczerniał od tasowania 😂
27.11.2025, 14:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2025, 14:03 przez DrakoMalfoy.)
Epsiakos datezone kojarzy mi się tylko z tym że miałem u siebie w grupie dwóch dziwnych w chuj ziomków z milionowymi firmami i szukali tam kurew tylko i wyłącznie na seks za hajs.
Więc to nie jest taka roksa?
Więc to nie jest taka roksa?
Epsiakos napisał 27.11.2025, 20:06:
Nie, to nie jest coś na wzór roksy. Realne anonse, tak samo jak na zbiorniku gdzie nawet się ogłaszają mikro przedsiębiorcy
Nie, to nie jest coś na wzór roksy. Realne anonse, tak samo jak na zbiorniku gdzie nawet się ogłaszają mikro przedsiębiorcy
Tam nawet chyba masz szlaufy za gramanicą .
PS.
Od kiedy ten zgoczony wątek jest mój ? Nie przypominam sobie xD
PS.
Od kiedy ten zgoczony wątek jest mój ? Nie przypominam sobie xD
Maniek napisał 27.11.2025, 16:27:
Sprawa wygląda następująco: spamowałeś w innym wątku kompletnie nie na temat, więc założyłem nowy wątek i przeniosłem wszystkie posty.
Sprawa wygląda następująco: spamowałeś w innym wątku kompletnie nie na temat, więc założyłem nowy wątek i przeniosłem wszystkie posty.
27.11.2025, 14:35
EmStO bardziej chodzi tu o to, że te posty liczyły się jako nabijanie postów, sama nazwa tematu wskazuje a Ty jako naczelny nabijacz
masz ten zaszczyt być autorem tego wątku.
I właśnie chodziło o to, żebyście pisali sobie tutaj ale pewnie ten wątek umrze bo posty się nie liczą
To moje zdanie, ja tu nikogo nie potępiam tylko stwierdzam fakty i to jak sytuacja wygląda.
masz ten zaszczyt być autorem tego wątku.I właśnie chodziło o to, żebyście pisali sobie tutaj ale pewnie ten wątek umrze bo posty się nie liczą

To moje zdanie, ja tu nikogo nie potępiam tylko stwierdzam fakty i to jak sytuacja wygląda.
Pozdrawiam,
Fidel na Gastrze
Fidel na Gastrze

Co Ziomek ?