Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
300mg na pierwszy raz
26.11.2025, 14:40
czy 300MG MDMA bedzie dobra dawka na pierwszy raz czy bedzie to zbyt duzo? widzialem u escobara 10 szt. za 200zl i chcialem wziac na urodziny na sobote na test ale nie wiem czy to nie bedzie za duzo
26.11.2025, 14:51
Zalezy od twojej postury, czyli wzros/waga bo pod to bedziemy wstepnie dopasowywac dawke. Dopiero pozniej mozemy tolerancje brac pod uwage (4mmc itp).
Jak zjesz pol to jak doznania nie beda lapac w twoje widelki "dobre Bąby" to zawsze mozesz zjesc druga polowke.
Jak ojebiesz cala na raz i okaze sie za grubo, to przeciez nie cofniesz juz tego
a pamietajmy ze mdma ma tez dzialanie halucynogenne
Jak zjesz pol to jak doznania nie beda lapac w twoje widelki "dobre Bąby" to zawsze mozesz zjesc druga polowke.
Jak ojebiesz cala na raz i okaze sie za grubo, to przeciez nie cofniesz juz tego
a pamietajmy ze mdma ma tez dzialanie halucynogenne
26.11.2025, 15:02
agarthaistnieje próbowałem te tabsy i napisałem żeby nie brać całej pod żadnym pozorem. Ja rc zaznajomiony jestem ponad 10 lat jak zajebalem całą to wiłem się po dywanie 2 godziny z odruchami wymiotnymi przerost taki że chuj. Na pierwszy raz chcesz całą wrzucić? Powodzenia.
Moja waga 85kg
Moja waga 85kg
Be objective and honest.
26.11.2025, 15:40
Ja bym przypierdzielil całe bo jak ma być pizda niedojebka i później następne pół i kolejna pizda niedojebka to wal całą, zaufaj mi
26.11.2025, 15:46
Po nocy ze stymulantami to sam bym nie zajebał całej raz to zrobiłem z tusi i była tragedia nie wiem dlaczego tak działa to po nocach ze stymulantami ale fakt tak jest.
agarthaistnieje może być za dużo jak na pierwszy raz wes se 150-200mg będziesz miec też fajnie
26.11.2025, 22:25
Zamawiaj u esco dawka dużą może być Złe może być tak jestem z wami pozdrawiam was.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)