Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com
Fidel ogolnie kiedyś miałeś parę rodzajów 3cmc i każdy mógł wybrać profil pod siebie i swoich odbiorców
Gdzie 3cmc bandit był o profilu euforycznym, 3cmc ice bardziej speedujace i każdy był zadowolony
Konrad Curze
Jeszcze był 3 rodzaj gdzie był wyważony na przykład tylko zapomniałem już nazwy
Wiadomo że gdy najpewniejszy dostawca ma dużo sortów to jest lepiej
Gdzie 3cmc bandit był o profilu euforycznym, 3cmc ice bardziej speedujace i każdy był zadowolony

Konrad Curze
Jeszcze był 3 rodzaj gdzie był wyważony na przykład tylko zapomniałem już nazwy
Wiadomo że gdy najpewniejszy dostawca ma dużo sortów to jest lepiej
Be objective and honest.
Wczoraj, 05:13
JureKiler te profile dzialania wynikaly z zanieczyszczen xD pomaranczowe bandity byly zajebane metyloamina, przez ktora wydaje sie ze temat jest euforyczny, a to po prostu bol glowy i nudnosci xd
Escobar jest teraz zdecydowanie w swoim prime, nie skupia sie na dziesieciu sortach klefa, tylko sensownie poszerza oferte o klasyki ktore sa uwielbiane przez wiekszosc
osobiscie nie wyobrazam sobie zeby na sklepie pojawilo sie jakies "3cmc cola" czy inne tego rodzaju wygibasy
Escobar jest teraz zdecydowanie w swoim prime, nie skupia sie na dziesieciu sortach klefa, tylko sensownie poszerza oferte o klasyki ktore sa uwielbiane przez wiekszosc
osobiscie nie wyobrazam sobie zeby na sklepie pojawilo sie jakies "3cmc cola" czy inne tego rodzaju wygibasy
Wczoraj, 11:00
Ale właśnie były normalne czyste sorty które różniły się działaniem białe i przeźroczyste
Be objective and honest.
Wczoraj, 13:23
najlepszy sort to przezroczysty kryształ a nie beżowe szampany i cola faza apvp
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Upala jak bongoo,upala jak bongoo...
2.Upala jak bongoo,upala jak bongoo...
Caly czas duchowska cola wspominana XD
Ja tam nie wiem jak to jest ale 3cmc drugiemu 3cmc nie równe nawet jak jest czyste te białe(mleczne) u escobara zazwyczaj były euforyczne a przezroczyste speedujace.
Ja tam nie wiem jak to jest ale 3cmc drugiemu 3cmc nie równe nawet jak jest czyste te białe(mleczne) u escobara zazwyczaj były euforyczne a przezroczyste speedujace.
Be objective and honest.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)