Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
300mg na pierwszy raz
27.11.2025, 15:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.11.2025, 15:26 przez eneduerabe.)
motdo na 1 raz bierz cala bedziesz mial wspomnienia w stylu faza zycia jesli to 1raz
27.11.2025, 16:45
eneduerabe z typu co nie zabije to nas wzmocni co?
Jeszcze raz napiszę codo pawelkowego piguła jestem bardzo doświadczonym graczem i cała mnie zniszczyła na raz
Jeszcze raz napiszę codo pawelkowego piguła jestem bardzo doświadczonym graczem i cała mnie zniszczyła na raz
Be objective and honest.
28.11.2025, 04:42
Pewien mędrzec rzekł, że łatwiej jest dorzucić niż odjąć... bo może cała zapewni tripa życia, ale równie dobrze może się skończyć tripem na SOR / objawami mocnego przedawkowania.
28.11.2025, 06:37
A ja bym w sumie to opierdolil cała bo moze potem bym żałował . Ale to mowie o sobie
28.11.2025, 08:28
EmStO
Ja bym wział 50-66% tej dawki na żołądek z jakimś lekkim małym posiłkiem po 1-1,5 godzinie ocenił czy wszystko jest git i jeśli fizycznie i psychicznie nie widzę przeciwskazań to resztę już rozgryziona bym łyknął. Przy odrobinie raczej tamto lekkie jadło nie powinno spowalniać przyswajania tej dorzutki MDMA, rozgryzienie przyspieszy proces a jako, że pierwsza porcja była trochę wolniej przyswojona przez obecność jedzenia i niebycia rozgryzioną to mimo tych 60 minut odstępu między dawkami z pomocą tego typu strategii opóźniania i przyspieszania wejścia dragu powinno się udać w bezpieczniejszy sposób osiągnąć podobne efekty co ryzykowne wzięcie 300mg na raz - też pamiętaj, że to ma być pierwszy lot z MDMA, zatem autor tego wątku nie wie jak jego organizm reaguje na ten narkotyk (przez co ryzyka wzięcia całości są nawet większe przez dużą ilość niewiadomych).
Ja bym wział 50-66% tej dawki na żołądek z jakimś lekkim małym posiłkiem po 1-1,5 godzinie ocenił czy wszystko jest git i jeśli fizycznie i psychicznie nie widzę przeciwskazań to resztę już rozgryziona bym łyknął. Przy odrobinie raczej tamto lekkie jadło nie powinno spowalniać przyswajania tej dorzutki MDMA, rozgryzienie przyspieszy proces a jako, że pierwsza porcja była trochę wolniej przyswojona przez obecność jedzenia i niebycia rozgryzioną to mimo tych 60 minut odstępu między dawkami z pomocą tego typu strategii opóźniania i przyspieszania wejścia dragu powinno się udać w bezpieczniejszy sposób osiągnąć podobne efekty co ryzykowne wzięcie 300mg na raz - też pamiętaj, że to ma być pierwszy lot z MDMA, zatem autor tego wątku nie wie jak jego organizm reaguje na ten narkotyk (przez co ryzyka wzięcia całości są nawet większe przez dużą ilość niewiadomych).
28.11.2025, 08:40
Ja pierwszy raz jak zjadłem pigule to od razu cała nie pamietam jaka sle byłoby z 15lat temu to wystrzelony byłem w 3 dupy i nie żałuje tego
07.12.2025, 15:44
(26.11.2025, 14:40)agarthaistnieje napisał(a): czy 300MG MDMA bedzie dobra dawka na pierwszy raz czy bedzie to zbyt duzo? widzialem u escobara 10 szt. za 200zl i chcialem wziac na urodziny na sobote na test ale nie wiem czy to nie bedzie za duzo
Dużo walisz na start daje 150 tyle wystarczy nie stanie się nic złego możesz mieć nad trip 300 to dużo loteria trochę powodzenia mordo
07.12.2025, 16:31
Pierwszy raz w Niderlandach 2010r. znalazłem różowe dolary. Wziąłem jedną. 30 minut minęło i nic. Druga wzięta cała sniffem. Mówię coś tam smyra ale dorzucę trzecią. Skończyłem na dywanie głaszcząc wszystko co miało miłą fakturę i kota. 🤣 LOT nie z tej ziemi, ale nie polecam. 193cm wzrostu i 92 kg wagi może zrobiło swoje że nie zagotowałem się jak czajnik na gazie…
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
300mg deklarowane = jakies 220mg MDMA w rzeczywistosci, ile razy ktos mial jakies puniszery czy inne tesle 19013420mg MDMA, a okazalo sie byle pierdzikiem z niecala dwuseta xD piguly zawsze po polowie bo chuj wie kto czego tam w pressie nie dorzucil, najlepiej to emdek w krysztale i samemu sobie bombki robic czy kapsulki nabijac, ekonomiczniej i bezpieczniej, bo twoje zdrowie przeplynelo w wiekszosci przez twoje rece, nizeli przez rece jakiegos zjebodilera
oslo po 300mg MDMA to sie co najwyzej zrzygasz do smietnika i nie bedziesz mogl z krzesla wstac i troche spocisz, co prawda nie zalecam takiej dawki, ale nie sa to jeszcze bohatyrskie ilosci po ktorych umrzesz, przede wszystkim nie mieszac z jakimis ketonami i nie byc na zadnych zydowskich SSRI, no i zalecane kupic sobie gumy do zucia bo szczekoscisk po emdeku moim zdaniem jest jednym z gorszych, choc to na 4cmc ukruszylem sobie zeba jak zjadlem 5g w 10h i ladowalem bomby po 600mg xD
oslo po 300mg MDMA to sie co najwyzej zrzygasz do smietnika i nie bedziesz mogl z krzesla wstac i troche spocisz, co prawda nie zalecam takiej dawki, ale nie sa to jeszcze bohatyrskie ilosci po ktorych umrzesz, przede wszystkim nie mieszac z jakimis ketonami i nie byc na zadnych zydowskich SSRI, no i zalecane kupic sobie gumy do zucia bo szczekoscisk po emdeku moim zdaniem jest jednym z gorszych, choc to na 4cmc ukruszylem sobie zeba jak zjadlem 5g w 10h i ladowalem bomby po 600mg xD