Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
29.11.2025, 23:18
Zaczęło się ogólnie w szkole jak kolega na przerwie poczęstował mnie sztywnym misza i potem powiedział skąd to wziął .
29.11.2025, 23:41
bo - w porównaniu do fety... mogę sobie zrobić piepszoną przerwę i normalnie żyć
po fecie zdychałam, nie jadłam, nie spałam ... mówię o rzuceniu... nie życzę tego nikomu
ale z deszczu pod rynne trochę z tymi RC weszłam... niby to kontroluję... ale ochota mimo wszystko ciągle jest...
to pewnie dlatego że nie wyrobiłam sobie systemu radzenia sobie w wkurwem np haha
jedna kreska i - mam wyjebane...
po fecie zdychałam, nie jadłam, nie spałam ... mówię o rzuceniu... nie życzę tego nikomu
ale z deszczu pod rynne trochę z tymi RC weszłam... niby to kontroluję... ale ochota mimo wszystko ciągle jest...
to pewnie dlatego że nie wyrobiłam sobie systemu radzenia sobie w wkurwem np haha

jedna kreska i - mam wyjebane...
30.11.2025, 13:40
Na testach to cuda nie widy wychodzą właśnie . Kanna wyszło ze thc. Chlory to meth i jeszcze mi wyszło opioidy i LSD ale to huj wie oo czym .
30.11.2025, 16:34
Dla czego rc? Bo życie jest smutne jak ta rozjebana pizda. A to daje chociaż trochę radości na jakiś czas i szybko czas leci
Be objective and honest.