Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM)
30.11.2025, 16:50
Dokładnie to ja nie pamietam ale byłem wtedy na niebieskim i ktos mnie tutaj zaprosił . Byłem chyba jednym z pierwszych osób tutaj tym kontem .
30.11.2025, 17:08
Ja za esco poszedłem, bo widziałem co tam się dzieje. Jedna akcja przechyliła szalę tam kiedy była mocna nagonka na predatora bo walił w chuja z rakietami 50/50 wysyłał albo nawet 25/100% no i zapytałem czy komuś w ogóle tam dochodzą rakiety automatycznie bana dostałem
Be objective and honest.
30.11.2025, 17:48
mialem dosyc picia i chcialem cos porzadnego przyjebac i zajarac,trafilem tu po dlugiej przerwie,zauwazylem ze moj stary znajomy jest tutaj i wpadlem,ogarnolem btc xmr i historia nadal trwa
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
30.11.2025, 18:28
Przez znajomego w wakacje się pochwalił no i tak jakoś zostało. Że odwiedzam grupe co jakis czas i widać, że solidna z was ekipa. Znaj ogarniał apvp i jest solidna 🤣łeb przeprany🤣😵💫🤕
01.12.2025, 07:13
To jak już się obudziłeś tutaj to jest jakaś grubsza sprawa ✌️ więcej żeby z tamtego kurwidołka przeszło do nas 😇
01.12.2025, 09:44
Byłem na tamtym niefajnym forum i jak mnie wychujano (wysłano mi jakieś gówno) to wpisałem se 4mmc w google i mi wyskoczyło to forum - serio XD zaryzykowałem i złożyłem zamówienie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność

PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.