Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metkatynon - wersja M100 kozak!!!!
14.06.2022, 23:54
chlory z ulicy zawsze spoko xD
ale szczerze znam kociarza który walił z pare lat pewnie już iv kota,
i ma się dobrze ;p, więc pewnie da się to robić w miarę bezpiecznie (walić czyściocha całkiem albo prawie bez nadmanganianu)
no i robił zawsze z zachowaniem jakiejś higieny, bhp i nie w centrum miasta na schodach metoda na szybko, byle przyjebać kielicha tego marcepanka, nie wyrzygać i w balet
naspeedowany na 8 h przynajmniej :S
btw. ciekawe czy ktoś sprawdził czy taki przefiltrowany dobrze kot zawiera jakieś szkodliwe ilości tego nadmanganianu albo czy w ogóle ;p
ale szczerze znam kociarza który walił z pare lat pewnie już iv kota,
i ma się dobrze ;p, więc pewnie da się to robić w miarę bezpiecznie (walić czyściocha całkiem albo prawie bez nadmanganianu)
no i robił zawsze z zachowaniem jakiejś higieny, bhp i nie w centrum miasta na schodach metoda na szybko, byle przyjebać kielicha tego marcepanka, nie wyrzygać i w balet
naspeedowany na 8 h przynajmniej :S
btw. ciekawe czy ktoś sprawdził czy taki przefiltrowany dobrze kot zawiera jakieś szkodliwe ilości tego nadmanganianu albo czy w ogóle ;p
19.07.2022, 18:02
Setka, kiedyś za czasów jak badałem kota wiele głosów było za tym, że naczynie powinno być plastikowe a nie szklane. Nie wiem skąd to miało by wynikać, ale zawsze z koleżką który mi to pokazał braliśmy plastikowe kubeczki.
I tu z innej beczki pytanie. Czy trzymając roztwór np cmc w pompie dłuższy czas jest opcja, że coś plastiku zassie chemia?
I tu z innej beczki pytanie. Czy trzymając roztwór np cmc w pompie dłuższy czas jest opcja, że coś plastiku zassie chemia?
20.07.2022, 22:44
Ja bym mimo wszystko w pompie za długo nie trzymał,po czasie z wszystkim coś nieteges bedzie
kocham piwo
(13.06.2022, 21:04)Polono napisał(a): Od momentu jak masz problemy z mowa i chodzeniem? XD To juz chyba za pozno xD
Oj Ta, on tam Ty złośliwcze jakby to oznajmił [tu wpisz imię i nazwisko swojego największego bohatera - pisarza]:
M100 ma normalną nawijkę (przynajmniej przez telefon, niem czasu za bardzo, ale przez telefon czy diska wydawało mi się że rozmaiam jakimś uczonym.
(13.06.2022, 21:04)Polono napisał(a): 'Od momentu jak masz problemy z mowa i chodzeniem?" XD To juz chyba po ptokach przestawać, chociaż i tak będę uważał, że człowiek duszą itd itp reprezentuje swoje Ja i jakim jest człowiekiem. To chyba jasne.... Jak ktoś ma kota... 🙃🙂🙃🙂🙃🙂🙃
Oj tam on tam Ty złośliwcze jakby to oznajmił [tu wpisz imię i nazwisko swojego największego bohatera - pisarza]
M100 ma normalną nawijkę (przynajmniej przez telefon, niemam czasu za bardzo, ale przez telefon czy diska wydawało mi się że rozmawiam jakimś uczonym. 😅😅😅
Miłego weekendu. Pora ten fakt jakoś
Wiem, wiem znowu zupa przesolona. Z tymi cytatami. 🥺
Znowu coś przesolona zupa mi wyszła. O te cytaty chodzi.😉
Pozdawiam
18.08.2022, 18:14
Ta na pewno bezpiecznie haha jak się znasz na rzeczy , bo jak popełnisz błąd i nawet bez tego wiesz gdzie możesz wylądować? Kaplica haha nie polecam mordo on to sam robił z wynalazków haha