Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przykre zapachy po zażywaniu.
02.07.2025, 09:35
hehe ja się akurat myję odrazu jak zacznę się pocić. Myjcie się a będzie dobrze i nie będzie takich tematów - śmietnik XD
02.07.2025, 13:57
Ja to się myłem po zażywaniu i po śnie, a i tak miałem wrażenie, że jebię ćpaniem xd
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
01.12.2025, 20:51
Choćby nie wiem ile razy człowiek się mył to przy ciągu będzie roztaczał specyficzny zapach dopóki organizm nie wypoci toksyn.
Przykre zapachy po waleniu, a sama alfa śmierdzi taką obspermioną pieczarką, że to już nie powstrzymuje przed przyjęciem. Palce lizać :p
Przykre zapachy po waleniu, a sama alfa śmierdzi taką obspermioną pieczarką, że to już nie powstrzymuje przed przyjęciem. Palce lizać :p
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
01.12.2025, 21:07
Ale te sorty sprzed 2k15 dawały bardziej intensywniejszy zapach potu niż te potem i te obecne zauważyłem. Moze przez to jak już tu ktos wspominał obecne sa lepszej jakości niż te co były kiedyś .
04.12.2025, 20:09
To pocenie się robi zapach bardzo niemiły daje to co zmieniam ubranie dalej czuję to jest ten zapach w powietrzu w całym domu bardzo tego nie lubię
04.12.2025, 21:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.12.2025, 21:17 przez SztywnyMisza.)
Musi jebac w końcu wypacamy to kurestwo
04.12.2025, 21:31
(04.12.2025, 20:09)Zaca napisał(a): To pocenie się robi zapach bardzo niemiły daje to co zmieniam ubranie dalej czuję to jest ten zapach w powietrzu w całym domu bardzo tego nie lubię
Bo masz to w nosie, trudno być obiektywnym czy cały dom śmierdzi.
Pot na pewno.
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
Wczoraj, 03:43
Dlatego na koniec zabawy ze stimami konieczny jest prysznic, wrzucenie ubrań do prania i przewietrzenie (a następnego dnia warto odkurzyć). Co do woni naszych odczynnikó to wiadomo, że część zapachu jest osadzona w naszym nosi, część ma charakter psychosomatyczny, ale wciąż warto ogarnąć siebie i przestrzeń, aby nie czuć się jak w jakimś crackhousie.