Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Par*dise**t**e.**m
Wczoraj, 22:26
Vendor robi ogólną akcję samplowa drugiej już nie będzie, możecie poczekać ale szykujcie pieniądze bo okres promocyjny po mału mija
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Dobra, słuchaj może mnie trochę poniosło ale serio już mnie drażnisz to napiszę ci grzecznie i merytorycznie.
Przykładem jest mało popularny vendoor LegalDarkBuzz gdzie zaproponował dla wybranych ludzi sample 2 środków po 5g i to jest sampel który można dać jednej drugiej osobie i napisać coś merytorycznego. A proponowanie jednego grama to jest dopiero moim zdaniem ośmieszenie się. Bo który vendoor mający kilogramy z czego widać po cennikach na tamtej stronie wysyła ludziom po 1 gramie haha mordo. Już coś na starcie tu śmierdzi. Dla tego ja odrazu ci odpisałem że nie jestem zainteresowany.
Ogólnie swoim pisaniem i kłóceniem się z paroma użytkownikami psujesz piar strony na starcie dla vendora. Ja nawet po twoim pisani nie chce jak mi zaproponuje tych mitycznych twoich 10 gramów.
Ja i tak jak możesz zauważyć oddaję sample dla kolegów nawet te z nagrody ostatniej gdzie czekam na napisanie recenzji przez niego. I się
Pojawi jutro u esco
Przykładem jest mało popularny vendoor LegalDarkBuzz gdzie zaproponował dla wybranych ludzi sample 2 środków po 5g i to jest sampel który można dać jednej drugiej osobie i napisać coś merytorycznego. A proponowanie jednego grama to jest dopiero moim zdaniem ośmieszenie się. Bo który vendoor mający kilogramy z czego widać po cennikach na tamtej stronie wysyła ludziom po 1 gramie haha mordo. Już coś na starcie tu śmierdzi. Dla tego ja odrazu ci odpisałem że nie jestem zainteresowany.
Ogólnie swoim pisaniem i kłóceniem się z paroma użytkownikami psujesz piar strony na starcie dla vendora. Ja nawet po twoim pisani nie chce jak mi zaproponuje tych mitycznych twoich 10 gramów.
Ja i tak jak możesz zauważyć oddaję sample dla kolegów nawet te z nagrody ostatniej gdzie czekam na napisanie recenzji przez niego. I się
Pojawi jutro u esco
Be objective and honest.
10 godzin(y) temu
Nie wiem czy twoja opinia cokolwiek wniosła by do tematu skoro nigdy nie miałeś styczności z tą substancją.
To nie koncert życzeń żeby wybierać co kto chce za darmo i w jakie ilości. Vendor jasno określił ilość sampli i wielkość wiec swoje przemyślenia zostaw dla siebie
To nie koncert życzeń żeby wybierać co kto chce za darmo i w jakie ilości. Vendor jasno określił ilość sampli i wielkość wiec swoje przemyślenia zostaw dla siebie
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Mglus808 dla tego mało inteligentny człowieku napisałem że oddaje nagrody dla kolegów za opinie załóżmy teraz oddałem 4mmc dla Krzyśka a nepa bym oddał dla Baśki bo jest w nim zakochana a sobie dajmy na to wziąłbyM 3mmc w którego jestem wielbicielem i mógłbym coś ciekawego skleić. Już rozumiesz? Czy na specjalne zamówienie przesylabować a może brailem napisać?
W ogóle jakim prawem wypowiadasz się za przytoczonego vendoora? Jesteś jego wysłannikiem? Czy to teraz taki sposób na wejście odnogi 🐸 . Swoją drogą wypowiedzi podobne inteligencja również na podobnym jak nie takim samym poziomie
W ogóle jakim prawem wypowiadasz się za przytoczonego vendoora? Jesteś jego wysłannikiem? Czy to teraz taki sposób na wejście odnogi 🐸 . Swoją drogą wypowiedzi podobne inteligencja również na podobnym jak nie takim samym poziomie
Be objective and honest.
8 godzin(y) temu
Cóż będę królikiem doświadczalnym... ale wnioski z moich doświadczeń będą tylko dotyczyły legitności ich samplowej akcji, a nie całego sklepu - na ten moment nadwyżkowy kapitał powinien zostać przeznaczony na bardziej konstruktywne rzeczy niż testowanie nowego vendora.
11 minut(y) temu
Podrzuci jakąś dobrą dusza link na pw bo jak nie kombinuje to mi sklep ze szmatami wyskakuje 😄