Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amnesia - Opinie o produkcie
11.09.2025, 05:10
Też to właśnie zauważyłem ale po co piszą bzdury, że bardzo dobry weeD inne jak np tu...
Nóż w kieszeni się otwiera to chyba zioła nie paliła dobrego .
Nóż w kieszeni się otwiera to chyba zioła nie paliła dobrego .
(23.06.2025, 11:42)Lifeisbrutal napisał(a): Najlepsze zioło jakie próbowałem w ostatnim czasie. Lufka dla amatora będzie totalny strzałem w 10tke. Świetnie odpręża powoduje dość silne rozluźnienie przez co człowiek czuje full relaks i przyjemność z zażycia tej odmiany.
Jest to totalny upierdalacz jak dla mnie, a właśnie takie zioło lubię z którego można czerpać dużo korzyści poprzez duże eufo, totalne rozluźnienie ciała i umysłu.
Polecam tą odmianę.
11.09.2025, 08:58
on cbd od trawy nie rozrozni co dopiero polsyntetyki od weeda
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
11.09.2025, 09:30
(10.09.2025, 22:55)smakosz napisał(a): nie wiem jak inne jaranie w tym shopie, ale ta amnesia i kilka innych na stronie są wyraźnie oznaczone czym są, czyli semi synthetics. Także niech nikt nie będzie zdziwiony
Są kozaki, którzy napiszą najlepsze zioło totalne rozluźnienie umysłu i ciała 😭
Może też czerpać dużo korzyści pamiętaj 😭🥴
Nowy uzytkowniki substancji nielegalnych 3 razy przeczytaj opis produktu i zastanów się czy na pewno taki produkt jest dla Ciebie 🐐
26.09.2025, 05:44
cze testowałem amnesje palenie 100% mocne jak nie wiem co buchy co chowile palone faza cały dzień utrzymana XD libido w wyżce oczy zajebane bardzo prawilnie pachnie topki duże łatwo się je zbija zamawiam tego więcej żeby mieć na dłużej testowałem jesszcze dwie odm iany zaraz je opiszę pozdrawiam
19.11.2025, 12:16
Moje doświadczenie z THC jest duże amnezję znam od początku palę to z smakiem od tego vendora znakomita jakość 100 procent pozdrawiam
22.11.2025, 13:28
Dobre THC mam odlot taki że chcę to i będę to brak tak dużo ile dam radę wypalić najważniejsze że temat wciąga bo b mocno klepie lepszego zioła nie dostaniecie nawet od hodowców xd
Ocena 10
Ocena 10
06.12.2025, 13:31
Amnezja daje dużo lepsze od innych odmian na ulicy dostaniesz to co tu nawet więcej chodź to zależy od dilera ja bardzo lubię tu zamawiać czyste palenie i mocne bez żadnych wspomagaczy tak to wygląda jak na zdjęciu na stronce nic dodać nic ująć
06.12.2025, 17:27
Paczka na miejscu mam duże potrzeby moi mali wspólnicy dostają za pół ceny reszta po 50 zł za gram ta odmiana mi najlepiej się sprzedaje od dawna druga odmiana też dobra jak się kończy jedno i drugie robię mix w jednym worku pozdro potworku