Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
06.12.2025, 12:22
Panika, panika i panika. Czekać cierpliwie na paczki i nie siać fermentu proszę.
06.12.2025, 13:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2025, 13:14 przez Rweqerew333.)
Hajlajf działa już ponad rok i z tego co wiem nie planuje się zawijać.
Jeszcze nie miała miejsca żadna wyjebka ze strony High-LifeMarket ale zawsze znajdą się fermenciarze, którzy przypadkiem reklamują innego vendora i jakoś tak bojkotują inne sklepy. Przypadkiem
Wczoraj napisałem maila, dzisiaj otrzymałem odpowiedź.
Ja to mam farta ni ??
Zabawne są wypowiedzi niektórych takich jak np.Mglus808 , którzy cisną nagle vendora i oskarżają o scam przy okazji reklamując jakieś szmerane stronki z dopami.
Przypadkjem... jak już wspomniałem
Jeszcze nie miała miejsca żadna wyjebka ze strony High-LifeMarket ale zawsze znajdą się fermenciarze, którzy przypadkiem reklamują innego vendora i jakoś tak bojkotują inne sklepy. Przypadkiem

Ja to mam farta ni ??

Zabawne są wypowiedzi niektórych takich jak np.
07.12.2025, 05:49
@high-life.market, have you forgotten about your foreign clients? I placed an order mid November (PL to a western Europe country) and still no delivery!? Im quite tired of chasing this up. Please respond.
07.12.2025, 08:38
teraz jak sklep nie bd odpowiadal 3 dni na meila to trzeba pisac ze exit scam i robic afere.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
07.12.2025, 18:41
(06.12.2025, 13:13)Rweqerew333 napisał(a): Hajlajf działa już ponad rok i z tego co wiem nie planuje się zawijać."Jeszcze nie miała miejsca żadna wyjebka" bo zazwyczaj jak jest wyjebka to już exit scam. Już 2 razy utopiłem kasę i to nie małą, więc się nie dziwię że każdy jest podejrzliwy i nie liż dupy vendorowi. Jak przyjdą paki to vendor sam się obroni
Ja to mam farta ni ??
Zabawne są wypowiedzi niektórych takich jak np.Mglus808, którzy cisną nagle vendora i oskarżają o scam przy okazji reklamując jakieś szmerane stronki z dopami.
KapitanKreska ale nikt nie każe lizać dupy vendorowi. "Aferę" można i powinno się robić, kiedy wszystko inne będzie mogło wskazywać na jakiś większy problem, a nie wtedy, kiedy po dwóch dniach już się zaczyna panikować, bo gołębia nie ma.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
08.12.2025, 11:56
Tak jak pisałem że dam znać to daje. Kontakt jest zamówienia są potwierdzane, czekam na ukochaną. Baj
Be objective and honest.
08.12.2025, 19:00
Zamówienie złożone **/11, doleciało **szczegóły**/12. Żaden hurt, świąteczny standard 😎