Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak tu TRAFIŁEŚ/AŚ (FORUM)
03.12.2025, 15:30
Przez przypadek się tu znalazłem
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
03.12.2025, 20:56
07.12.2025, 15:43
Odnośnie bycia tu sam siebie spotkałem na tym forum mam swoje korzenie kupuję od Pablo więcej trzeba rozwinąć ten temat naprzyklad co przyciąga mnie do pisania na forum oraz jakie poczatki były super sprawa można się wypowiedzieć mnie motywuje lecąca do mnie paczka wtedy czytam forum 3x częściej
07.12.2025, 17:25
Bardzo fajny raport szeregowy terminatora
Sam siebie tu znalazłem. Użytkownicy tutaj mają podobne charaktery do siebie 🤭czasem jak czytam czyjeś odpowiedzi, opinie, odczucia wydaje mi się czy to nie przypadkiem ja sam 🤣
Sam siebie tu znalazłem. Użytkownicy tutaj mają podobne charaktery do siebie 🤭czasem jak czytam czyjeś odpowiedzi, opinie, odczucia wydaje mi się czy to nie przypadkiem ja sam 🤣
PSS Społem. Towar podaje sprzedawca.
07.12.2025, 20:41
poznalem sie w 2022 r. z Ś.P Pudzilla, ktory zrefowal mnie na to forum, wprowadzil i zostal swego rodzaju moim senseiem
niech mu ziemia lekka bedzie, nie badzcie uparci do grobowej deski
niech mu ziemia lekka bedzie, nie badzcie uparci do grobowej deski
08.12.2025, 01:31
Kiedyś było takie wspaniałe forum, różowe... No a potem pierdolnęło bo administracja ta ostatnia była mocno niedorozwinięta. W skrócie, bardzo bardzo duzym. W związku z tym trzeba było znaleźć nowe forum do urzędowania.
Też kiedyś byłem na różowym bardzo się zasmuciłem jak upadło, bo dop**k to jebani scamerzy co wypierdalaja swoich zaufanych użytkowników.
Też mnie wyjebali parę razy ale na szczęście raz jeden V wysłał mI dwa razy zamówienie 250g i się odrobiło XD
Też mnie wyjebali parę razy ale na szczęście raz jeden V wysłał mI dwa razy zamówienie 250g i się odrobiło XD
Be objective and honest.