Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paczkomat
09.12.2025, 23:09
Pieniądze lubią cisze,tak samo jak wszystko inne
nic dodac nic ując
nic dodac nic ując
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
Dla tego panowie nauczyłem się kłamać dla wszystkich, nigdy w życiu już nie powiem nawet dla najbliższego przyjaciela skąd mam gdzie trzymam i niechaj ja będę waszym przykładem nie ufajcie nikomu! Bo większość niebieskich kurew ma takie sprytne zagrywki że podstawia pod murem waszego przyjaciela i nie będzie miał wyboru żeby was wjebac 
Wolność jest najcenniejsza

Wolność jest najcenniejsza
Be objective and honest.
10.12.2025, 14:02
Kazdy ma wybór to pierwsza sprawa.
Frajer bedzie frajerem to juz druga sprawa.
Frajer bedzie frajerem to juz druga sprawa.
Forsik1910 jak psy na szali stawiają ci stratę dziecka i praw a wystawić przyjaciela to ciekawy bym był twojego wyboru. Ja tej kurwy jebanej nie usprawiedliwiam pod żadnym pozorem tylko że nauczyłem się na przyszłość nie dawać dla ludzi takich szans bo jakby mniej wiedział to by nie maił możliwości mnie wystawić. Więc to też nauczka dla mnie na przyszłość
Niebiescy to mistrzowie psychologii i manipulanci uważajcie
trzeba być mądrym i mało ufnym w tym fachu
Niebiescy to mistrzowie psychologii i manipulanci uważajcie
trzeba być mądrym i mało ufnym w tym fachu
Be objective and honest.
10.12.2025, 15:57
strate dziecka i praw,normalnemu czlowiekowi by tak nie powiedzieli,zakładam ze twoj koleszka to dobry cpun jest skoro tak zagrali i do tego frajer,przykre to jest.
10.12.2025, 22:54
Forsik1910
Jeżeli miał jakiś wyrok w zawieszeniu / inne problemy prawne lub matrymonialne to rzeczywiście takie groźby mogłyby mieć jakieś pokrycie w rzeczywistości. Z drugiej strony wydanie, że jakaś losowa osoba kupuje sobie jakieś detaliczne ilości dragów, jako karta przetargowa jest trochę kpiną.
Jeżeli miał jakiś wyrok w zawieszeniu / inne problemy prawne lub matrymonialne to rzeczywiście takie groźby mogłyby mieć jakieś pokrycie w rzeczywistości. Z drugiej strony wydanie, że jakaś losowa osoba kupuje sobie jakieś detaliczne ilości dragów, jako karta przetargowa jest trochę kpiną.