Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Par*dise**t**e.**m
Wczoraj, 21:46
Wyczuła cię za mocne ciśnienie. No trudno sama skorzysta
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Wczoraj, 21:53
masz szczescie ze prowokacij pod paczkomatem nie zrobiły psy,forsik takto za sampelka podziękuje.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Na błedach nauczka to przecierz podstawa...
Wczoraj, 21:57
Coś tam napewno ma na siebie e-mail itp ale myślisz że trudno z takiego cisnieniowca coś wyciągnąć ?
Dotykasz wiatru i jesteś bliżej słońca
Forsik1910 mój znajomy odebrał normalnie ale nie chce pisać ze mu się udało czy nie udało po prostu nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło
b1c3k jak to jak miał kody odbioru i był jego mail zadzwonił podał je zlokalizowali paczkę.
Zastanawia mnie jedno jak ktoś na infolinii mógł mieć jego paczkę w rękach XD przecież tak się nie da i ona jest osadzona w zamkniętym paczkomacie tak jak mówił?
Ale ty ziomek vendoorom kaszankę robisz na tym forum
(edit w sumie ten akurat spoza)
b1c3k jak to jak miał kody odbioru i był jego mail zadzwonił podał je zlokalizowali paczkę.
Zastanawia mnie jedno jak ktoś na infolinii mógł mieć jego paczkę w rękach XD przecież tak się nie da i ona jest osadzona w zamkniętym paczkomacie tak jak mówił?
Ale ty ziomek vendoorom kaszankę robisz na tym forum
(edit w sumie ten akurat spoza)
Be objective and honest.
Wczoraj, 22:30
Niestety ale użytkownik TheEnd plecie bzdury. Jeżeli istnieje jakakolwiek przesłanka, że w paczce znajdują się substancje zakazane, sprawa od razu jest przekierowana Policji. Proszę nie pisać bzdur.
Dzisiaj, 08:24
the end pisz na serio jak byla z tą paczką a nie piepszysz.
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy