Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
06.12.2025, 11:19
Czytając posty o przepalonych nozdrzach i przełykach można odnieść wrażenie, że niektórzy zachwycają się bardziej nieodparowanym rozpuszczalnikiem niż substancją czynną lol.
Próbowałem suchej, 25 g na cały miesiąc starczyło, oczywiście po tygodniu działanie słabnie ale ze względu na ciąg co można stwierdzić po samopoczuciu następnego dnia, kiedy już wór pusty. Do Adderallu oczywiście nie ma podejścia ale mierz Pan siły na zamiary.
Droga podania doustnie.
Próbowałem suchej, 25 g na cały miesiąc starczyło, oczywiście po tygodniu działanie słabnie ale ze względu na ciąg co można stwierdzić po samopoczuciu następnego dnia, kiedy już wór pusty. Do Adderallu oczywiście nie ma podejścia ale mierz Pan siły na zamiary.
Droga podania doustnie.
Wczoraj, 05:01
(05.12.2025, 18:20)TheEnd napisał(a): Duch tylko z początku przy pierwszym rzucie miał taką pastę, że szok.
Załadowałem 250mg to na 8h wyrwało mnie z butów. A morda mi się ani na chwilę nie chciała zamknąć. Równa czysta faza przez 6-8h. Libido też mocno wystrzelone. Aż przypomniały mi się początki lat 2000 Potem jak zamawiałem pastę to już nie miała nawet 10% mocy tej pierwszej.
U High Life temat jest po prostu słaby i nie ma co się oszukiwać i na Sile robić z t amfy.... Dobrą amfe.
Niekiedy na ulicy zdarza mi się trafić lepszą.
Ta załadowałes rozcierkie w proporcji 30g kofy 20 siarczanu czy jakoś tak , duch od początku tak robił ,i nie że pierwsza pasta lepsza bo jego pasta to rozcierka zresztą sam przyznawał , czyli wyjebalbys ten siarczan to kostnica %)
Co do high dawien temu test zrobiłem dla mnie to obok amf nie stało , to pamiętam jaki pocisk tolerki ,srerki %) tymczasem dziwne czasy bo żeby dostać porządny temat to sztuka , jednak jak jest źródło i przyjebiecie perełkę zapomnicie o tych ketonach faza produktywna przyjemna ,bez ubokow , na miejscu high widzę do tej pory problem z poprostu odpusc
Wczoraj, 08:03
To nie była kofeina gościu. Wiem jak kopie kofeina. Łeb boli, siada na pikawe i nie wypierdala z butów na 8h 🤦🏻😁 przecież miałem ciary na całym ciele, czysta głowa, setki myśli, morda mi się wgl nie zamykała. Prawie zęby zeszlifowalem
Dzisiaj, 01:00
No spoko ,że wiesz tylko ciekawe czego duch mi mówił jak po koleji co robic %) i jego pasta to był właśnie mix kofeiny z jego siarczanem 😅
7 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez Forsik1910.)
fajnie fajnie nowe zdjecia ale czy sort ten sam co zawsze? ten niezachwalany czy nowy ? i ile jest tej fety w fecie 30% chociarz ?,abosulutne minimum.Niektórzy jedzą oczami niektórzy nie 
1.gosciu chodzi mi konkretnie ile jest 30% ? 50% nie skumales oco be to przeczytaj jeszcze raz.
2.Sklep powinien dac info ile jest.
3.Sucha słabsza była,pasta mocniejsza jak teraz jest niewiadomo

1.gosciu chodzi mi konkretnie ile jest 30% ? 50% nie skumales oco be to przeczytaj jeszcze raz.
2.Sklep powinien dac info ile jest.
3.Sucha słabsza była,pasta mocniejsza jak teraz jest niewiadomo
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
7 godzin(y) temu
Feta na pewno tam jest. Kofeinę mogę żreć w każdej ilości i mnie nie ruszy, suchy sort od tego Pana działał jak należy. Może nawet zbyt "suchy" gdyż był jak blok kredy który sobie skrobiesz, ile możesz, ale jest suchy zgodnie z deklaracją. Od innych sprzedawców "suchy" towar potrafi wyglądać jak zupa gdzie na oko połowa to sam rozpuszczalnik. Aż koperta się rozpada od wilgoci.
7 godzin(y) temu
TheEnd super, super koleżko skoro Cię ta feta tak kopała akurat całe 8 godzin to idealna opcja żeby iść do pracy i oddać pieniądze ludziom, których oszukalrs na HR.
7 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 6 godzin(y) temu przez ChemicznySpokuj.)
mi akurat przyszłą dziś paczuszka tyle że ja paste zamawiałem (pierwsza amfa od tego vendora) więc na razie susze i czekam aż wyschnie, ale to zanim obniżka ceny suchego była moglibyście podzielić dział z amfą na dwa jeden o suchej drugi o paście bo puki co to jest jeden dział o amfie i możnaby się poguybić kto pisze o paście a kto o suchym taka moja drobna sugestia albo żeby zaznaczać w postach o które chodzi a nie że amfa i tyle łatwiej byłoby rozkminić o którą wersje amfy chodzi niby można się z postów domyślić ale było by łatwiej
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...

![[Obrazek: IMG-6458.jpg]](https://i.ibb.co/QFD3cWfj/IMG-6458.jpg)

![[Obrazek: IMG-6459.jpg]](https://i.ibb.co/VRSTmZm/IMG-6459.jpg)