Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
Wczoraj, 21:12
Witam odnośnie highlife miało przyjść 4 5 rzeczy przyszła tylko jedna i jeszcze nie wiadomo co to jest mam nadzieję ze vendor się odezwie
Hej przysłała mi zły towar zamawiałem 5 rzeczy przyszła jedna
(24.11.2025, 01:19)High-LifeMarket napisał(a): Nadal pracujemy nad rozwiązaniem aktualnych problemów, prosimy o cierpliwośc - na każdy email odpowiemy i postaramy się sprawnie kontynuować działalność.
Funkcjonalność sklepu została właśnie przywrócona - będziemy nadal monitorować stronę na wypadek kolejnych ataków.
Dodatkowa informacja dla spokojnej głowy - atakujący nie uzyskał dostępu do strony, jedynie zakłócił jej działanie.
Wczoraj, 22:30
dzięki za info,meili niema ? przespałem cos ?
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
2.Idziemy w zaparte co by sie nie działo.
11 godzin(y) temu
Wszystko okej🤗 tylko czas oczekiwania długi dość ale coś za coś . Ogólnie wszystko high lvl wymiata
w końcu ketamine z MDMA przetestuje
w końcu ketamine z MDMA przetestuje
11 godzin(y) temu
(Wczoraj, 21:12)Venom255 napisał(a): Witam odnośnie highlife miało przyjść 4 5 rzeczy przyszła tylko jedna i jeszcze nie wiadomo co to jest mam nadzieję ze vendor się odezwie
ale że... ktoś z forum ma Ci pomóc czy jak?
pisałeś do vendora? dał ci jakieś info?
... jeśli już chcesz tu coś napisać o transakcji, to napisz - po kontakcie z vendorem i jak ostatecznie zakończył się "finał imprezy"
powodzenia.
10 godzin(y) temu
Zamówienie zostało złożone i dostarczone w listopadzie. Przesyłka dotarła w ciągu dwóch dni roboczych, przy czym należy zaznaczyć, iż termin ten wynikał z korzystnego zbiego okoliczności.
Jakość ketaminy nie budziła żadnych zastrzeżeń i jest w pełni zadowalająca. Amfetamina cechowała się natomiast wyraźnie niższą jakością w porównaniu z egzemplarzem otrzymanym we wrześniowym zamówieniu (wówczas partia zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, co skłaniało do kwestionowania negatywnych opinii na jej temat), jednak nadal nie wyróżniała się negatywnie na tle sortów dostępnych na rynku w podobnych cenach.
Jakość ketaminy nie budziła żadnych zastrzeżeń i jest w pełni zadowalająca. Amfetamina cechowała się natomiast wyraźnie niższą jakością w porównaniu z egzemplarzem otrzymanym we wrześniowym zamówieniu (wówczas partia zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, co skłaniało do kwestionowania negatywnych opinii na jej temat), jednak nadal nie wyróżniała się negatywnie na tle sortów dostępnych na rynku w podobnych cenach.
3 godzin(y) temu
Z pewnych źródeł wiem, że gołąb wylądował. Całość się zamknęła w 8 dni. Testy dopiero jak wrócę do kraju. Pozdro