Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
jak pisać posty?
19.12.2025, 18:47
wie ktoś jak to ograrnac?
Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji:
Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji:
- Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane.
- Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony.
- Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny)
- Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika.
19.12.2025, 20:01
Bo troche panika mnie złapała, powiedz mi co zrobić jak nie odczytałem kodu odbioru paki i po napisaniu do Vendora brak odpowiedzi ponad 24h? schize łapie
20.12.2025, 06:58
Jedyne co możesz zrobić to napisać do sklepu i czekać, ewentualnie zmawiać pacierz że V Ci odpisze.
Jak upłynie czas to paczka wróci do nadawcy, a Ty narazisz V na dodatkowy kłopot. Już o kasie nie wspomnę, bo to najmniejszy problem.
Jak upłynie czas to paczka wróci do nadawcy, a Ty narazisz V na dodatkowy kłopot. Już o kasie nie wspomnę, bo to najmniejszy problem.
20.12.2025, 08:59
Udało się, wczoraj wieczorem dostałem drugi kod. Już będę wiedział że trzeba czekać bez zamartwiania. Wjechał dobry smakołyk a dzisiaj 12 godzin w pracy. Coś mi się wydaje że mogę tu być do rana🤣