Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
02.12.2025, 06:20
Dzień dobry, od razu mówię Że dziękuję Pablo za możliwość testowania
Moja opinia na temat NEP będzie już kolejną któraś opinią z rzędu i co mogę więcej powiedzieć, sort trzyma cały czas ten sam fason, czyli petarda. Leciałem 2-3 nocki na tym sprzęcie i wszystko grało jak powinno, do rzutki były co godzinę, półtorej godziny, libido bardzo wysoko oraz speed i nieogar w głowie. Temat dobrze się kruszy bezproblemowo, lekki chemiczny zapach ale nie jakoś szczególnie przeszkadzający. Moim zdaniem to jest najlepszy NEP z wszystkich ma forum, brałem kilka i ten zawsze najdłużej trzyma i libido jest największe. Polecam
Moja opinia na temat NEP będzie już kolejną któraś opinią z rzędu i co mogę więcej powiedzieć, sort trzyma cały czas ten sam fason, czyli petarda. Leciałem 2-3 nocki na tym sprzęcie i wszystko grało jak powinno, do rzutki były co godzinę, półtorej godziny, libido bardzo wysoko oraz speed i nieogar w głowie. Temat dobrze się kruszy bezproblemowo, lekki chemiczny zapach ale nie jakoś szczególnie przeszkadzający. Moim zdaniem to jest najlepszy NEP z wszystkich ma forum, brałem kilka i ten zawsze najdłużej trzyma i libido jest największe. Polecam
![[Obrazek: image.png]](https://i.postimg.cc/50MZmVgg/image.png)
Ładne, białe, kruche kryształy, gdzieniegidzie przezroczyste, odbijają śwatło w niektórych miejscach. Fajnie to wygląda az szkoda troche je rozwalać. Niestety nie widać tego na zdjęciach powyżej, bo mój telefon ma aparat chujowy jak barszcz, a i też oświetelenie pozostawiałoby troche do życzenia, no ale...
Praktycznie bezzapachowy, w porównaniu do innych b-k, tak to ma ten tylko taki delikatny zapach charakterystyczny dla tej substancji. Chyba każdy zainteresowany wie jaki.
Aplikacja nie boli, nie ma betonu po używaniu, ładnie wchodzi tą drogą podania. Dawkowałem 30-50 mg. Do 10, góra 15 minut już jest dobrze rozkręcony i działanie u mnie utrzymuje się 2,5h średnio, tolerkę mam taką no troche większa niż mała ale bez przesady
Jak to się mowi - "można pobierać" xd
21.12.2025, 16:07
Panowie i panie , ostatni sort Nepa jest niesamowity. Jest to drugie moje zamówienie tego stima ( pierwszy raz pół roku temu).
Ostatnio nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, taki tam specyfik motywujący do pracy. Niedawno zamówiłem na prośbę znajomego i oczywiście zostawiłem sobie na spróbowanie.
Bez żadnego pierdolenia zapodałem szczura 100 mg i kurwa szok. To co się później działo jest nie do opisania. Po prostu od poniedziałku ruszył Maraton, taki że rano we wtorek zameldowałem się u rodzinnego po L4 do piątku. "No problem" powiedział doktor (wkręciłem że grypa jakaś)i przez 3 doby mnie trzymało regularnie dorzucając kolejne linie
Oczywiście przed tą jazdą nie miałem dużej przerwy ( przeważnie CMC w weekend ) co świadczy o mocy tego stima.
Nep nie zapycha nosa, nie szczypie i spływ mało odczuwalny, więc właśnie wbij się na nr 1 w mojej liście słodyczy .
A co do libido to jest PE-TA-RDA, czujesz jakby prosto z nosa płynęło wszystko w korzeń i to w mgnieniu oka.
Na koniec małe ostrzeżenie. Nie mieszać z niczym, istnieje wysokie ryzyko paranoi i inny schiz.
I jeszcze tak ciekawostka, podczas kruszenie bryły w całkowitej ciemności temat się iskrzy.
Ostatnio nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, taki tam specyfik motywujący do pracy. Niedawno zamówiłem na prośbę znajomego i oczywiście zostawiłem sobie na spróbowanie.
Bez żadnego pierdolenia zapodałem szczura 100 mg i kurwa szok. To co się później działo jest nie do opisania. Po prostu od poniedziałku ruszył Maraton, taki że rano we wtorek zameldowałem się u rodzinnego po L4 do piątku. "No problem" powiedział doktor (wkręciłem że grypa jakaś)i przez 3 doby mnie trzymało regularnie dorzucając kolejne linie
Oczywiście przed tą jazdą nie miałem dużej przerwy ( przeważnie CMC w weekend ) co świadczy o mocy tego stima.
Nep nie zapycha nosa, nie szczypie i spływ mało odczuwalny, więc właśnie wbij się na nr 1 w mojej liście słodyczy .
A co do libido to jest PE-TA-RDA, czujesz jakby prosto z nosa płynęło wszystko w korzeń i to w mgnieniu oka.
Na koniec małe ostrzeżenie. Nie mieszać z niczym, istnieje wysokie ryzyko paranoi i inny schiz.
I jeszcze tak ciekawostka, podczas kruszenie bryły w całkowitej ciemności temat się iskrzy.
moher
No, jak takie duże dawki końskie tego walisz i tak długo to co się dziwisz, że Cię pokarało, styrało i poschizowało. To nie jest CMC. Jak się dobiera pod siebie dawki odpowiednie to nie ma problemów.
No, jak takie duże dawki końskie tego walisz i tak długo to co się dziwisz, że Cię pokarało, styrało i poschizowało. To nie jest CMC. Jak się dobiera pod siebie dawki odpowiednie to nie ma problemów.
21.12.2025, 18:53
Przecież napisał, że było zajebiście 
Nawet mnie to nie dziwi. Chociaż 100mg na start to grubo xD

Nawet mnie to nie dziwi. Chociaż 100mg na start to grubo xD
No fajnie było i nic dziwnego i fajnie, też mnie to nie dziwi, ale niech nie pierdzieli, że schizy i paranoje są po tym normalnie często, bo po prostu przedawkował i mieszanie z czymś to tu mniejszy problem, chociaż wiadomo, że miksów lepiej nie robić i zwiększa to ryzyko, a większy jest taki, że przesadził z dawkami. 100 mg na start wrzucił od razu.
22.12.2025, 13:16
100 na rozruch to nawet ja nie biorę bo to zwyczajnie szok fizyczny dla organizmu i marnowanie siuwaxu poprzez nie potrzebne zwiększanie tolerancji w danej sesji.
Tyle razy pisałem żeby zaczynać od jak najmniejszych dawek bo to stymulant który nawet w małej dawce porobi, pamiętajcie że dociągnąć zawsze możecie ale już odciągnąć nie ma możliwości
No ale schizy po nepie to już jest ewenement
Tyle razy pisałem żeby zaczynać od jak najmniejszych dawek bo to stymulant który nawet w małej dawce porobi, pamiętajcie że dociągnąć zawsze możecie ale już odciągnąć nie ma możliwości
No ale schizy po nepie to już jest ewenement
24.12.2025, 15:56
Ja jeszcze dodam, żebyście tego z żadną kofeiną tego nie mieszali np. z energetyków w ciągu dnia, bo to zwyczajnie czuć i potem siada na banię/serce.
Pozdrawiam ciepło.
Pozdrawiam ciepło.

![[Obrazek: obraz-2025-12-13-211840840.png]](https://i.ibb.co/S49M8Zvv/obraz-2025-12-13-211840840.png)