Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
17.12.2025, 10:28
Ja niestety jakiś czas temu zostałem poczęstowany ta amfetamina i jestem mega rozczarowany, śmiem stwierdzić że u mnie w mieście jest dużo lepsza. No i niestety tutaj stosunek/cena nawet nie proporcjuje i zachęca do zakupu. Lepiej wydać parę groszy więcej i mieć dobrą fuke.
Rozumiem, że są gusta i guściki ale ja jestem sporadycznym entuzjastom wladka i mnie naprawdę słabo porobiło, nawet papierosa się nie chciało palić co w przypadku dobrej amfetaminy nie zdarza się nigdy. Ktoś kto sięga po fuke nonstop niech przemysli dwa razy zakup, bo raz że się wkurwi, a dwa rozczaruje.
Mowa tutaj o amfetaminie suchej, nie paście.
Rozumiem, że są gusta i guściki ale ja jestem sporadycznym entuzjastom wladka i mnie naprawdę słabo porobiło, nawet papierosa się nie chciało palić co w przypadku dobrej amfetaminy nie zdarza się nigdy. Ktoś kto sięga po fuke nonstop niech przemysli dwa razy zakup, bo raz że się wkurwi, a dwa rozczaruje.
Mowa tutaj o amfetaminie suchej, nie paście.
19.12.2025, 07:35
Wypytałem i wiem że sort przynajmniej raz w miesiącu jest nowy świeży.. ta co dostałem w ostatniej paczce to jest to co ma być kolor jakość zapach.. A ta pasta stwierdziliśmy z kolegami że aż za dobre
tylko że my bardziej przy oldschoolowych drągach, jakieś alfy itp to nie nasza bajka
tylko że my bardziej przy oldschoolowych drągach, jakieś alfy itp to nie nasza bajka
24.12.2025, 14:52
Miałem 5g pasty i nie wiem czym idzie różnica ale inaczej zapamiętałem zapach fety nawet tej paściochy z NL jak kiedyś mieszkałem. Mi osobiście zapach tej Highowej przeszkadza (jak zapach leków czy czegoś takiego). Co do działania to działa jak trzeba, nie ma się do czego przyczepić chociaż stestowałem tylko grama.
Po 2 miesięcznej przerwie w mixie z 3cmc i nepem tak mnie zrobiło, że wszystko wyjebałem do kibla
Po 2 miesięcznej przerwie w mixie z 3cmc i nepem tak mnie zrobiło, że wszystko wyjebałem do kibla
24.12.2025, 16:29
Za mocno już miałem i to bardzo, a że jestem z tych co to lecą dopóki się towar nie skończy to nie miałem wyjścia. Akurat nie było mojego szczura w mieście bo by przechował
25.12.2025, 11:48
Testowałem ostatnio tą fetę i z kolei ja się miło zaskoczyłem. Po niektórych opiniach tutaj nie spodziewałem się niczego, natomiast leciałem na tym produkcie dobrych parę dni i wszystko działało jak należy. Nawet gdy brałem na zmianę z bk to bez gadania amfetamina sprawdzała się w swojej roli. Nie spałem w ogóle i miałem zajawkę na robienie rzeczy bez przerwy. Nie mam doświadczenia z fetą - jak chodzi o stymulanty to tylko NEP - tutaj czułem się podobnie dobrze "wystymulowany". Clearhead, lekka napinka i gotowość do działania. Zjadłem tego sporo a dorzutki wciąż działały do ostatniego lajna. Za tą cenę myślę, że warto.
19.01.2026, 09:49
Sort teraz pierwsza klasa.. piszcie jakie wasze opinie bo widzę różne gusta.. najmocniejsza leci teraz moim zdaniem od początku co mieli
19.01.2026, 19:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2026, 19:39 przez ChemicznySpokuj.)
Właśnie przyleciał gołąb z paczką i powiem że jak dla mnie zajefajne dawno nie jadłem fety ale jakościowo mi pasuje nie wiem jak wam , nie zarłem już od roku tego specyfiku ponad bo ostatnio od ducha miałem jak jeszcze był ten sort moim zdaniem godny polecenia , nie wrzuce zdjęć bo już rozkruszyłem przyszło mi w jednej grudzie 25g + 5g łącznie 30g i chyba widać po tym jak pisze że dobrze jest ,pozdrawiam zakup uznaje za udany
...Ujrzałem Boga W Prochach I Się Nawróciłem ... Przy Ruletce Życia Nadal Zimny Sukinsyn ...Dziedzina Melanż , Nie Raz Aż Za Wiele Tak Się Godnie Wyśpię Jak Se Pościele , Zawodowsko Czy Mistrzowsko Nie Ważny Sposób Żyć Beztrosko...

![[Obrazek: IMG-20260114-152848.jpg]](https://i.ibb.co/21Z6drBf/IMG-20260114-152848.jpg)
![[Obrazek: IMG20260114152716.jpg]](https://i.ibb.co/DgV7v32s/IMG20260114152716.jpg)