Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka?
To historie tak rzadkie w klubach/pubach/domówkach – równie prawdopodobne jak to, że dealer podjeżdża pod szkołę
i częstuje dragami małolaty, aby zrealizować swój diabelski plan.
Takie historie to piszą stare dziady i baby co nie mają pojęcia ile to jest 2+2.
Takie historie to piszą stare dziady i baby co nie mają pojęcia ile to jest 2+2.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.11.2025, 12:25
Cze. Nie wiem jak to znacie się na tym dosypie wam ktoś, wiecie jak chcę to rozpoznam po zapachu i, smaku tyle dam ile trzeba i by to było tylko lekkie Cmc i, to dam zero shiz po tym - jak mi doleje to nie mam shiz przyjmę to i tyle.
24.11.2025, 19:55
Czy liczy się kiedy dodawałem sobie GBL-a do coli i popijałem bombki z mefedronem whiskey?
08.01.2026, 21:09
Raz sam sobie dosypałem 3cmc i potem zapomniałem o tym przywalilem ten napój dopiero na następny dzień poczułem w smaku że jest wstrętne więc wiedziałem że jest coś dosypane łatwo to wyczuć najlepiej chyba w wódce będzie dosypywać
(18.10.2025, 09:09)Czeslawo napisał(a): To historie tak rzadkie w klubach/pubach/domówkach – równie prawdopodobne jak to, że dealer podjeżdża pod szkołę
no to rzeczywiście dawno na śląsku nie byłeś Czeslawo haha

ost. syn takiej typiary z mojego osiedla ... został za3many w szkole za handel... a jak go nakryli ???? bo podjechało tajemnicze czarne BEJEMWU pod szkołę coś mu dali i pojechali ( ahh to bmw ) ... huj że się okazało że to był jego tata... i przywiózł mu kanapki bo zapomniał, tylko że jego syneczek sobie ogarnął na terenie szkoły towar i się potoczyło... ale jakby ktos paczył na to z boku, to wychodzi na to ze chłop dilowal i podjechali dostawcy, a to że akurat go złapali z towarem to przypadek nie?
( albo to nie był jego tata i tam nie było kanapek )
13.01.2026, 07:09
Raz ktoś mi coś dosypal, ale to też moje domysly. Nie wypilem za dużo a nie pamiętam jak wrócilem, rzygalem co 30 minut przez caly dzień. Mialem pusty portfel. Nigdy się tak źle nie czulem. Byl to okres wtedy kiedy nigdy nic nie bralem poza alkoholem, więc narkotyki byly mi obce a co to bylo to nie wiem